Sušený ananás kúsky natural 500 g

Sušený ananás kúsky natural 500 g

Sušený ananás kúsky natural 500 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sušený ananás kúsky natural 500 g - popis produktu

Sušený ananás kúsky natural Prírodné sušené kúsky ananásu s výraznou charakteristickou vôňou, bohatou šťavnatou a sladkou chuťou. Je ideálny na rýchle občerstvenie, ak ste práve dostali chuť na niečo sladké.  Sušený ananás je lahodná pochúťka, ktorá zachováva sladkú chuť a arómu čerstvého ovocia. Jeho príprava zahŕňa odstránenie vody z čerstvého ananásu, čím sa konzervujú jeho chute a živiny. Tento proces umožňuje vytvoriť chuťovo koncentrovaný produkt, ktorý je skvelou voľbou ako ľahká a chutná desiata alebo prísada do rôznych receptov, do müsli, smoothie, koláčov, muffinov alebo ďalších dezertov a jedál, ktoré chcete obohatiť o exotickú chuť a arómu ananásu. Sušený ananás je bohatý na vitamín C, ktorý je dôležitý pre zdravie imunitného systému a tiež pôsobí ako antioxidant, chrániaci bunky pred poškodením voľnými radikálmi. Okrem toho obsahuje aj vitamín A, ktorý podporuje zdravie zraku a vitamín B6, ktorý je dôležitý pre metabolizmus sacharidov, bielkovín a tukov. Ananás obsahuje aj vlákninu, ktorá podporuje zdravie tráviaceho traktu a pomáha udržiavať normálnu hladinu cukru v krvi. Sušený ananás je bohatý aj na meď, draslík a mangán, ktoré podporujú zdravie svalov, nervového systému, srdca, zdravie kostí a správnu funkciu enzýmov. Vďaka svojmu sladkému a ovocnému charakteru je ideálnou alternatívou k sladkostiam s vysokým obsahom pridaného cukru, a to aj napriek tomu, že samotný ananás obsahuje cukor. Okrem neho však ponúka množstvo iných živín.  Sušený ananás si zachováva väčšinu svojich vitamínov a minerálov, vrátane vitamínu C a draslíka, aj po procese sušenia.  Použitie Sušené kúsky ananásu sú určené na priamu konzumáciu alebo ako prísada do rôznych sladkých pokrmov, pečiva, müsli, smoothie, či na obohatenie obľúbených receptov, ako sú marinády alebo šaláty, o novú exotickú chuť.

Produkt Sušený ananás kúsky natural 500 g patrí do skupiny produktov Sušené ovocie od značky Bioruža, nájdete ho u predajcu Bioruza.sk.

Sušený ananás kúsky natural 500 g - parametre produktu

Sušený ananás kúsky natural 500 g - história ceny a dostupnosti

Sušený ananás kúsky natural 500 g - ďalšie zaujímavé produkty

Sušený ananás kúsky natural 500 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?