Lyofilizovaný ananás kúsky 50 g

Lyofilizovaný ananás kúsky 50 g

Lyofilizovaný ananás kúsky 50 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Lyofilizovaný ananás kúsky 50 g - popis produktu

Lyofilizovaný ananás kúsky Lyofilizované kúsky ananásu s výraznou sladkou a ovocnou arómou a bohatou lahodnou chuťou. Je ideálny na rýchle občerstvenie, ak ste práve dostali chuť na niečo sladké.  Proces lyofilizácie je šetrný k výživným látkam a zabezpečuje, že ananás zostane chutný a plný vitamínov a minerálov. Lyofilizovaný ananás sa vyrába tak, že sa čerstvý ananás zmrazí a potom sa umiestni do špeciálneho zariadenia, ktoré odstraňuje vodu z ovocia pri nízkom tlaku. Týmto spôsobom sa zachováva chuť a výživné hodnoty ananásu. Nakoniec sa lyofilizovaný ananás zabalí do obalov, aby sa ochránil pred vlhkosťou a inými vonkajšími vplyvmi. Výsledkom je lahodná a chrumkavá pochúťka s dlhou trvanlivosťou a zachovanou chuťou čerstvého ovocia. Lyofilizovaný ananás je bohatý na vitamín C, ktorý je dôležitý pre zdravie imunitného systému a tiež pôsobí ako antioxidant, chrániaci bunky pred poškodením voľnými radikálmi. Okrem toho obsahuje aj vitamín A, ktorý podporuje zdravie zraku a vitamín B6, ktorý je dôležitý pre metabolizmus sacharidov, bielkovín a tukov. Ananás obsahuje aj vlákninu, ktorá podporuje zdravie tráviaceho traktu a pomáha udržiavať normálnu hladinu cukru v krvi. Lyofilizovaný ananás je bohatý aj na meď, draslík a mangán, ktoré podporujú zdravie svalov, nervového systému, srdca, zdravie kostí a správnu funkciu enzýmov. Vďaka svojmu sladkému a ovocnému charakteru je ideálnou alternatívou k sladkostiam s vysokým obsahom pridaného cukru, a to aj napriek tomu, že samotný ananás obsahuje cukor. Okrem neho však ponúka množstvo iných živín.  Lyofilizovaný ananás si zachováva väčšinu svojich vitamínov a minerálov, vrátane vitamínu C a draslíka, aj po procese sušenia mrazom.  Použitie Lyofilizované kúsky ananásu sú určené na priamu konzumáciu alebo ako prísada do rôznych sladkých pokrmov, pečiva, müsli, smoothie, či na obohatenie obľúbených receptov, ako sú marinády alebo šaláty, o novú exotickú chuť.

Produkt Lyofilizovaný ananás kúsky 50 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sušené ovocie od značky Bioruža, nájdete ho u predajcu Bioruza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Lyofilizované ovocie, je v ponuke značky Bioruža, v ponuke predajcu Bioruza.sk.

Lyofilizovaný ananás kúsky 50 g - parametre produktu

Lyofilizovaný ananás kúsky 50 g - história ceny a dostupnosti

Lyofilizovaný ananás kúsky 50 g - ďalšie zaujímavé produkty

Lyofilizovaný ananás kúsky 50 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?