Sušená višňa natural 500 g

Sušená višňa natural 500 g

Sušená višňa natural 500 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sušená višňa natural 500 g - popis produktu

Sušená višňa natural  Prírodné sušené višne s charakteristickou vôňou, bohatou šťavnatou a sladkou chuťou. Sú ideálne na rýchle občerstvenie, ak ste práve dostali chuť na niečo sladké.  Sušené višne sú lahodnou pochúťkou, ktorá zachováva sladko-kyslú chuť a arómu čerstvého ovocia. Príprava sušených višní zahŕňa odstránenie vody z čerstvej višne, čím sa konzervujú jej chute a tiež živiny. Tento proces umožňuje vytvoriť chuťovo koncentrovaný produkt, ktorý je skvelou voľbou ako ľahká a chutná desiata alebo prísada do rôznych receptov, do müsli, smoothie, koláčov, muffinov alebo ďalších dezertov a jedál, ktoré chcete obohatiť o sladko-kyslú chuť a príjemnú ľahkú arómu. Višne sú prirodzene bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty, čo ich z nich robí vynikajúcu voľbu pre zdravú stravu. Obsahujú vitamín C, ktorý podporuje imunitný systém a chráni bunky pred poškodením. Taktiež sú zdrojom vitamínu A, dôležitého pre zrak a zdravie pokožky. Vláknina obsiahnutá v sušených hruškách je prospešná pre tráviaci systém, pretože podporuje zdravú črevnú funkciu a znižuje riziko zápchy. Okrem toho má vláknina výhody pre srdcové zdravie tým, že znižuje hladinu cholesterolu v krvi a stabilizuje hladinu cukru v krvi. Minerály, ako je draslík a horčík, ktoré sa v sušených višňach nachádzajú, prispievajú k správnej funkcií svalov a nervového systému. Vychutnajte si sladkú chuť a bohaté živiny sušených višní ako súčasť vyváženej a zdravej stravy. Vďaka svojej chuti sú vynikajúcou alternatívou sladkostí s vysokým obsahom cukru, ktorú ocenia všetci milovníci ovocia. Použitie Sušené višne môžu byť konzumované samostatne ako lahodná pochúťka alebo ich môžete pridať do rôznych pokrmov. Môžu byť súčasťou raňajok v müsli alebo cereáliách, pečiva, koláčov, muffinov alebo dezertov, alebo ich môžete použiť v slaných pokrmoch, ako sú šaláty alebo marinády.

Produkt Sušená višňa natural 500 g patrí do skupiny produktov Sušené ovocie od značky Bioruža, nájdete ho u predajcu Bioruza.sk.

Sušená višňa natural 500 g - parametre produktu

KategóriaSušené ovocie
ZnačkaBioruža
E-shopBioruza.sk

Sušená višňa natural 500 g - história ceny a dostupnosti

Sušená višňa natural 500 g - ďalšie zaujímavé produkty

Sušená višňa natural 500 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?