Dámska bežecká podprsenka s vysokou podporou poprsia - čierna

Dámska bežecká podprsenka s vysokou podporou poprsia - čierna

Dámska bežecká podprsenka s vysokou podporou poprsia - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska bežecká podprsenka s vysokou podporou poprsia - čierna - popis produktu

Bežecká podprsenka s vysokou podporou poprsia - pohodlie a stabilita, ktoré potrebujete v každej fáze tréningu Bežecká podprsenka bola technologicky prispôsobená na behanie na kratšie a dlhšie vzdialenosti. Vďaka rýchloschnúcim vláknam, pohodlnému strihu či reflexným prvkom poskytuje bežecká podprsenka všestrannú podporu v rôznych podmienkach a na akejkoľvek trase. Tento produkt má priliehavý slim strih, ktorý prilieha k telu, a vysokú podporu poprsia, ktorá sa hodí na náročnejšie tréningy, ako je HIIT, crossfit, box alebo intervalový beh. Vďaka interlokovej väzbe je tkanina pevná, ale mäkká, pohodlná a pohlcuje vlhkosť. Na oboch stranách má hladkú štruktúru. Dámska športová podprsenka je vyrobená zo syntetického materiálu, ktorý zaručuje odolnosť a ľahko sa čistí. Vďaka prísade elastanu (23%) je materiál mierne elastický a pohodlne sa prispôsobí postave. Dámska podprsenka na cvičenie má rýchloschnúce vlákna s technológiou 4FDry, ktorá podporuje odvod vlhkosti smerom od tela. Polovystužené tvarované košíčky sú integrované do celej konštrukcie podprsenky. Zabezpečia priliehavé nosenie, minimalizujú riziko vzniku odrenín a zároveň sa postarajú o podporu a stabilitu. Elastická guma pod poprsím so zapínaním na háčik a očko poskytuje podporu a správnu priliehavosť. Široké ramienka s nastavením dĺžky. Otvor na zadnej strane podporuje ventiláciu. Pozrite si: Ako si vybrať športovú podprsenku? Pozrite si: Ako prať športové oblečenie a obuv? Dámska bežecká podprsenka - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: S-L strih: slim, ktorý prilieha k telu vysoká podpora poprsia produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí mierne elastický materiál vďaka prísade elastanu (23%) jednotné farby na doplnenie akéhokoľvek outfitu mäkká a odolná interloková pletenina s hladkou textúrou na oboch stranách polovystužené tvarované košíčky prinášajú správnu podporu guma pod poprsím so zapínaním na háčik a očko poskytuje správnu priliehavosť. široké nastaviteľné ramienka otvor na chrbte reflexné prvky rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok

Produkt Dámska bežecká podprsenka s vysokou podporou poprsia - čierna patrí do skupiny produktov Dámske podprsenky, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Športové podprsenky, je v ponuke značky 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska bežecká podprsenka s vysokou podporou poprsia - čierna patrí do skupiny produktov Dámske športové podprsenky, patrí značke 4F, farebná verzia je černý, ČIERNA a je určený female.

Dámska bežecká podprsenka s vysokou podporou poprsia - čierna - parametre produktu

Dámska bežecká podprsenka s vysokou podporou poprsia - čierna - história ceny a dostupnosti

Dámska bežecká podprsenka s vysokou podporou poprsia - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska bežecká podprsenka s vysokou podporou poprsia - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?