Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Je bohatá na bielkoviny, ktoré tvoria až 20% nutričné hodnoty. Patrí medzi rastliny sa zdrojom kvalitných sacharidov, ktoré zasýtia na dlhú dobu. Neobsahuje lepok a je obľúbená aj u vegetariánov a vegánov. Je tiež zdrojom minerálov (vápnik, fosfor, železo) a vitamíny (A, B, C a E). Patrí medzi vysoko energetické potraviny s nízkym obsahom tuku. Kyselina listová a železo obsiahnuté v šošovici zabraňujú chudokrvnosti.
Návod na prípravu: Lepšiu stráviteľnosť šošovice možno dosiahnuť namočením a následným varením vo vode. Ďalšou možnosťou prípravy je zmixovanie, prepasírovanie.
Zloženie: Šošovica hnedá veľkozrnná
Výživové údaje:
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny, orechy, sóju, sezam, arašidy, sušené mlieko.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Slovenská republika
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Je bohatá na bielkoviny, ktoré tvoria až 20% nutričné hodnoty. Patrí medzi rastliny sa zdrojom kvalitných sacharidov, ktoré zasýtia na dlhú dobu. Neobsahuje lepok a je obľúbená aj u vegetariánov a vegánov. Je tiež zdrojom minerálov (vápnik, fosfor, železo) a vitamíny (A,
Je bohatá na bielkoviny, ktoré tvoria až 20% nutričné hodnoty. Patrí medzi rastliny sa zdrojom kvalitných sacharidov, ktoré zasýtia na dlhú dobu. Neobsahuje lepok a je obľúbená aj u vegetariánov a vegánov. Je tiež zdrojom minerálov (vápnik, fosfor, železo) a vitamíny (A,
Je bohatá na bielkoviny, ktoré tvoria až 20% nutričné hodnoty. Patrí medzi rastliny sa zdrojom kvalitných sacharidov, ktoré zasýtia na dlhú dobu. Neobsahuje lepok a je obľúbená aj u vegetariánov a vegánov. Je tiež zdrojom minerálov (vápnik, fosfor, železo) a vitamíny (A,
Je bohatá na bielkoviny, ktoré tvoria až 20% nutričné hodnoty. Patrí medzi rastliny sa zdrojom kvalitných sacharidov, ktoré zasýtia na dlhú dobu. Neobsahuje lepok a je obľúbená aj u vegetariánov a vegánov. Je tiež zdrojom minerálov (vápnik, fosfor, železo) a vitamíny (A,
Je bohatá na bielkoviny, ktoré tvoria až 20% nutričné hodnoty. Patrí medzi rastliny sa zdrojom kvalitných sacharidov, ktoré zasýtia na dlhú dobu. Neobsahuje lepok a je obľúbená aj u vegetariánov a vegánov. Je tiež zdrojom minerálov (vápnik, fosfor, železo) a vitamíny (A,
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so
Výborná slovenská koreninová zmes na zemiaky. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného cesta. | | Zloženie: Cibuľa mletá, soľ, cesnak, rasca mletá, paprika sladká mletá, rozmarín, petržlenová vňať.. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí