Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok.
Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so studenou vodou, privedieme k varu a varíme pod pokrievkou cca 25 - 30 min. Môžeme osoliť.
Zloženie: Šošovica čierna Beluga
Výživové údaje:
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny, orechy, sóju, sezam, arašidy, sušené mlieko.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Kanada
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Tento produkt nájdete v skupine Zelené potraviny, patrí pod značku Vitanella, v ponuke predajcu Vitanella.sk.
Hmotnosť | 50 g |
Kategória | Zelenina, Potraviny, Orechy, Šošovica, Zelené potraviny |
Značka | Vitanella |
E-shop | Vitanella.sk |
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so
Čierna šošovica s bielym vnútrom je najdrobnejšom druhom šošovky. Po uvarení má tmavú hnedo-zelenú farbu a zachováva si svoj tvar. Má príjemnú sotva znateľnou morskou chuť, hodí sa do kombinácie s morskými riasami, do miso polievky, do šalátov, ale aj všade
Chrumky pre deti Hami Bio šošovicové chrumky s kukuricou 8× 20 g, 10+:Majú vaše deti chuť na niečo dobré a nechcete im ponúkať nezdravé sladkosti? Dobrým kompromisom sú chrumky pre deti Hami, ktoré im budú nepochybne chutiť. V ich zložení nie je žiadny lepok, a preto ich
Veľká zelená šošovica v biokvalite. Rýchla príprava, nie je potrebné ju namáčať. Široké využitie v studenej aj teplej kuchyni. Vhodná do polievok, šalátov, ako príloha alebo na prípravu kaše. Veľká zelená šošovica je veľmi podobná šošovici hnedej. Po uvarení je
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej forme. | | Návod na prípravu: Je vhodný na varenie, pečenie (omáčky, polievky)a zahustenie. Pridaním vody či mlieka
Zmes byliniek a korení, ktorú odporúčame na pečené zemiaky, všetky druhy mäsa, zeleninu a do polievok. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Bazalka, oregano, tymian, majorán, paprika sladká mletá, čierne korenie, paprika červená
Zelený čínsky čaj ovoňaný jazmínom, príjemne trpkastá chuť, veľmi povzbudzujúci. | | Návod na prípravu: Jednu čajovú lyžičku čaju zalejeme 200 ml horúcej (nie vriacej) vody, necháme 3 minúty odstáť a potom scedíme. | | Zloženie: Pravý zelený čaj, kvet
Zmes bulguru a sušenej zeleniny ideálny na prípravu chutnej a rýchlej prílohy k jedlu. | | Návod na prípravu: 1 šálku bulguru zalejeme 2 šálkami vriacej vody, pridáme trošku olivového oleja a zakryté varíme 5 minút. | | Zloženie: Pšeničný bulgur 89 %, sušené zelenina 11 %
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Majoránka je zelená rastlinka, ktorej listy sa zbierajú tesne pred rozkvetom, kedy majú v sebe najviac nahromadených aromatických látok. Pri varení je najvhodnejšie majoránku pridať tesne pred dokončením pokrmu, aby si zachovala svoju chuť a arómu. Hodí sa do šalátov, s
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Sušená zelenina s morskou soľou sa používa ako ochucovadlo bez glutamanu na zlepšenie chuti hlavných jedál, polievok, rýb a tam, kde je vhodné používanie soli. Jedlám dodá lahodnú chuť. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Morská
Mierne pálivá, nasladlá koreninová zmes, vhodná na grilovanú zeleninu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli,
Čaj má prirodzenú až mierne trávnatú arómu. Chutí sladko a má miernu trpkosť a korenistú chuť. Celkovo čaj pôsobí sviežo. | | Návod na prípravu: Jednu čajovú lyžičku čaju zalejeme 200 ml horúcej (nie vriacej) vody, necháme 3 minúty odstáť a potom scedíme. Čaj je
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej forme. | | Návod na prípravu: Je vhodný na varenie, pečenie (omáčky, polievky)a zahustenie. Pridaním vody či mlieka
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej forme. | | Návod na prípravu: Je vhodný na varenie, pečenie (omáčky, polievky)a zahustenie. Pridaním vody či mlieka
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej forme. | | Návod na prípravu: Je vhodný na varenie, pečenie (omáčky, polievky)a zahustenie. Pridaním vody či mlieka