Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok.
Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so studenou vodou, privedieme k varu a varíme pod pokrievkou cca 25 - 30 min. Môžeme osoliť.
Zloženie: Šošovica čierna Beluga
Výživové údaje:
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny, orechy, sóju, sezam, arašidy, sušené mlieko.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Kanada
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Produkt Šošovica čierna celá - Beluga - Hmotnosť: 500 g patrí do skupiny produktov Zelené potraviny, patrí pod značku Vitanella, v ponuke predajcu Vitanella.sk.
Hmotnosť | 500 g |
Kategória | Zelenina, Potraviny, Orechy, Šošovica, Zelené potraviny |
Značka | Vitanella |
E-shop | Vitanella.sk |
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so
Čierna šošovica s bielym vnútrom je najdrobnejšom druhom šošovky. Po uvarení má tmavú hnedo-zelenú farbu a zachováva si svoj tvar. Má príjemnú sotva znateľnou morskou chuť, hodí sa do kombinácie s morskými riasami, do miso polievky, do šalátov, ale aj všade
Veľká zelená šošovica v biokvalite. Rýchla príprava, nie je potrebné ju namáčať. Široké využitie v studenej aj teplej kuchyni. Vhodná do polievok, šalátov, ako príloha alebo na prípravu kaše. Veľká zelená šošovica je veľmi podobná šošovici hnedej. Po uvarení je
Chrumky pre deti Hami Bio šošovicové chrumky s kukuricou 8× 20 g, 10+:Majú vaše deti chuť na niečo dobré a nechcete im ponúkať nezdravé sladkosti? Dobrým kompromisom sú chrumky pre deti Hami, ktoré im budú nepochybne chutiť. V ich zložení nie je žiadny lepok, a preto ich
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej forme. | | Návod na prípravu: Je vhodný na varenie, pečenie (omáčky, polievky)a zahustenie. Pridaním vody či mlieka
Zmes byliniek a korení, ktorú odporúčame na pečené zemiaky, všetky druhy mäsa, zeleninu a do polievok. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Bazalka, oregano, tymian, majorán, paprika sladká mletá, čierne korenie, paprika červená
Zelený čínsky čaj ovoňaný jazmínom, príjemne trpkastá chuť, veľmi povzbudzujúci. | | Návod na prípravu: Jednu čajovú lyžičku čaju zalejeme 200 ml horúcej (nie vriacej) vody, necháme 3 minúty odstáť a potom scedíme. | | Zloženie: Pravý zelený čaj, kvet
Majoránka je zelená rastlinka, ktorej listy sa zbierajú tesne pred rozkvetom, kedy majú v sebe najviac nahromadených aromatických látok. Pri varení je najvhodnejšie majoránku pridať tesne pred dokončením pokrmu, aby si zachovala svoju chuť a arómu. Hodí sa do šalátov, s
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Zelená čubrica je charakteristická zmes korenia pre bulharskú, rumunskú a taliansku kuchyňu. Často sa používa s bylinnými zmesami spolu s rozmarínom, petržlenom a zelerom. Stimuluje sekréciu žalúdočných kyselín, upokojuje plynatosť a znižuje krvný tlak. | | Návod na prípravu:
Sušená zelenina s morskou soľou sa používa ako ochucovadlo bez glutamanu na zlepšenie chuti hlavných jedál, polievok, rýb a tam, kde je vhodné používanie soli. Jedlám dodá lahodnú chuť. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Morská
Mierne pálivá, nasladlá koreninová zmes, vhodná na grilovanú zeleninu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli,
Pistácie pražené solené Všetci poznáme ten báječný pocit, keď si môžete vylúpnuť zelený oriešok zo škrupiny. Navyše sú tie oriešky zdravé, bohaté na bielkoviny, zdravé tuky a minerály. Tak zahoďte chipsy a pustite sa do nich. Pistácie sú bohaté na železo, vápnik a
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej forme. | | Návod na prípravu: Je vhodný na varenie, pečenie (omáčky, polievky)a zahustenie. Pridaním vody či mlieka
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej forme. | | Návod na prípravu: Je vhodný na varenie, pečenie (omáčky, polievky)a zahustenie. Pridaním vody či mlieka
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej forme. | | Návod na prípravu: Je vhodný na varenie, pečenie (omáčky, polievky)a zahustenie. Pridaním vody či mlieka