Medzi najviac zastúpené značky patria Vitanella, Allnature, Tescoma, Tefal, Sencor, Kinekus, Klarstein, Wolfberry, Mepal, ORION, Beaba, Ecoiffier, Teekanne, Apotheke, Allnature s.r.o., MEDIATE s.r.o., Mixit, Merkury Market, Energy, Najtelo, COUNTRY LIFE, ORION domácí potřeby, Sonnentor, FYTOPHARMA, a.s. a Vikan. Všetky značky
Zelená čubrica je charakteristická zmes korenia pre bulharskú, rumunskú a taliansku kuchyňu. Často sa používa s bylinnými zmesami spolu s rozmarínom, petržlenom a zelerom. Stimuluje sekréciu žalúdočných kyselín, upokojuje plynatosť a znižuje krvný tlak. | | Návod na prípravu:
Zelená čubrica je charakteristická zmes korenia pre bulharskú, rumunskú a taliansku kuchyňu. Často sa používa s bylinnými zmesami spolu s rozmarínom, petržlenom a zelerom. Stimuluje sekréciu žalúdočných kyselín, upokojuje plynatosť a znižuje krvný tlak. | | Návod na prípravu:
Zelená čubrica je charakteristická zmes korenia pre bulharskú, rumunskú a taliansku kuchyňu. Často sa používa s bylinnými zmesami spolu s rozmarínom, petržlenom a zelerom. Stimuluje sekréciu žalúdočných kyselín, upokojuje plynatosť a znižuje krvný tlak. | | Návod na prípravu:
Zelená čubrica je charakteristická zmes korenia pre bulharskú, rumunskú a taliansku kuchyňu. Často sa používa s bylinnými zmesami spolu s rozmarínom, petržlenom a zelerom. Stimuluje sekréciu žalúdočných kyselín, upokojuje plynatosť a znižuje krvný tlak. | | Návod na prípravu:
Zelená čubrica je charakteristická zmes korenia pre bulharskú, rumunskú a taliansku kuchyňu. Často sa používa s bylinnými zmesami spolu s rozmarínom, petržlenom a zelerom. Stimuluje sekréciu žalúdočných kyselín, upokojuje plynatosť a znižuje krvný tlak. | | Návod na prípravu:
Mierne pálivá, nasladlá koreninová zmes, vhodná na grilovanú zeleninu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli,
Mierne pálivá, nasladlá koreninová zmes, vhodná na grilovanú zeleninu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli,
Mierne pálivá, nasladlá koreninová zmes, vhodná na grilovanú zeleninu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli,
Mierne pálivá, nasladlá koreninová zmes, vhodná na grilovanú zeleninu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli,
Zelený čínsky čaj ovoňaný jazmínom, príjemne trpkastá chuť, veľmi povzbudzujúci. | | Návod na prípravu: Jednu čajovú lyžičku čaju zalejeme 200 ml horúcej (nie vriacej) vody, necháme 3 minúty odstáť a potom scedíme. | | Zloženie: Pravý zelený čaj, kvet
Zelený čínsky čaj ovoňaný jazmínom, príjemne trpkastá chuť, veľmi povzbudzujúci. | | Návod na prípravu: Jednu čajovú lyžičku čaju zalejeme 200 ml horúcej (nie vriacej) vody, necháme 3 minúty odstáť a potom scedíme. | | Zloženie: Pravý zelený čaj, kvet
Zelený čínsky čaj ovoňaný jazmínom, príjemne trpkastá chuť, veľmi povzbudzujúci. | | Návod na prípravu: Jednu čajovú lyžičku čaju zalejeme 200 ml horúcej (nie vriacej) vody, necháme 3 minúty odstáť a potom scedíme. | | Zloženie: Pravý zelený čaj, kvet
Zelený čínsky čaj ovoňaný jazmínom, príjemne trpkastá chuť, veľmi povzbudzujúci. | | Návod na prípravu: Jednu čajovú lyžičku čaju zalejeme 200 ml horúcej (nie vriacej) vody, necháme 3 minúty odstáť a potom scedíme. | | Zloženie: Pravý zelený čaj, kvet
Zelený čínsky čaj ovoňaný jazmínom, príjemne trpkastá chuť, veľmi povzbudzujúci. | | Návod na prípravu: Jednu čajovú lyžičku čaju zalejeme 200 ml horúcej (nie vriacej) vody, necháme 3 minúty odstáť a potom scedíme. | | Zloženie: Pravý zelený čaj, kvet
Zelený čínsky čaj ovoňaný jazmínom, príjemne trpkastá chuť, veľmi povzbudzujúci. | | Návod na prípravu: Jednu čajovú lyžičku čaju zalejeme 200 ml horúcej (nie vriacej) vody, necháme 3 minúty odstáť a potom scedíme. | | Zloženie: Pravý zelený čaj, kvet
Mierne pálivá, nasladlá koreninová zmes, vhodná na grilovanú zeleninu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli,
Mierne pálivá, nasladlá koreninová zmes, vhodná na grilovanú zeleninu. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Jedlá soľ (max. 19 %), paprika, cesnak, cibuľa, trstinový cukor, šípka, pažitka, petržlen, medvedí cesnak, chilli,
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej forme. | | Návod na prípravu: Je vhodný na varenie, pečenie (omáčky, polievky)a zahustenie. Pridaním vody či mlieka
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej forme. | | Návod na prípravu: Je vhodný na varenie, pečenie (omáčky, polievky)a zahustenie. Pridaním vody či mlieka
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej forme. | | Návod na prípravu: Je vhodný na varenie, pečenie (omáčky, polievky)a zahustenie. Pridaním vody či mlieka
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej forme. | | Návod na prípravu: Je vhodný na varenie, pečenie (omáčky, polievky)a zahustenie. Pridaním vody či mlieka
Sušená zelenina s morskou soľou sa používa ako ochucovadlo bez glutamanu na zlepšenie chuti hlavných jedál, polievok, rýb a tam, kde je vhodné používanie soli. Jedlám dodá lahodnú chuť. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Morská
Sušená zelenina s morskou soľou sa používa ako ochucovadlo bez glutamanu na zlepšenie chuti hlavných jedál, polievok, rýb a tam, kde je vhodné používanie soli. Jedlám dodá lahodnú chuť. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Morská
Sušená zelenina s morskou soľou sa používa ako ochucovadlo bez glutamanu na zlepšenie chuti hlavných jedál, polievok, rýb a tam, kde je vhodné používanie soli. Jedlám dodá lahodnú chuť. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Morská
Zmes byliniek a korení, ktorú odporúčame na pečené zemiaky, všetky druhy mäsa, zeleninu a do polievok. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Bazalka, oregano, tymian, majorán, paprika sladká mletá, čierne korenie, paprika červená
Zmes byliniek a korení, ktorú odporúčame na pečené zemiaky, všetky druhy mäsa, zeleninu a do polievok. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Bazalka, oregano, tymian, majorán, paprika sladká mletá, čierne korenie, paprika červená
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Sušená zelenina s morskou soľou sa používa ako ochucovadlo bez glutamanu na zlepšenie chuti hlavných jedál, polievok, rýb a tam, kde je vhodné používanie soli. Jedlám dodá lahodnú chuť. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Morská
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Majoránka je zelená rastlinka, ktorej listy sa zbierajú tesne pred rozkvetom, kedy majú v sebe najviac nahromadených aromatických látok. Pri varení je najvhodnejšie majoránku pridať tesne pred dokončením pokrmu, aby si zachovala svoju chuť a arómu. Hodí sa do šalátov, s
Majoránka je zelená rastlinka, ktorej listy sa zbierajú tesne pred rozkvetom, kedy majú v sebe najviac nahromadených aromatických látok. Pri varení je najvhodnejšie majoránku pridať tesne pred dokončením pokrmu, aby si zachovala svoju chuť a arómu. Hodí sa do šalátov, s
Majoránka je zelená rastlinka, ktorej listy sa zbierajú tesne pred rozkvetom, kedy majú v sebe najviac nahromadených aromatických látok. Pri varení je najvhodnejšie majoránku pridať tesne pred dokončením pokrmu, aby si zachovala svoju chuť a arómu. Hodí sa do šalátov, s
Majoránka je zelená rastlinka, ktorej listy sa zbierajú tesne pred rozkvetom, kedy majú v sebe najviac nahromadených aromatických látok. Pri varení je najvhodnejšie majoránku pridať tesne pred dokončením pokrmu, aby si zachovala svoju chuť a arómu. Hodí sa do šalátov, s
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Zmes byliniek a korení, ktorú odporúčame na pečené zemiaky, všetky druhy mäsa, zeleninu a do polievok. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Bazalka, oregano, tymian, majorán, paprika sladká mletá, čierne korenie, paprika červená
Zmes byliniek a korení, ktorú odporúčame na pečené zemiaky, všetky druhy mäsa, zeleninu a do polievok. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Bazalka, oregano, tymian, majorán, paprika sladká mletá, čierne korenie, paprika červená
Zmes byliniek a korení, ktorú odporúčame na pečené zemiaky, všetky druhy mäsa, zeleninu a do polievok. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Bazalka, oregano, tymian, majorán, paprika sladká mletá, čierne korenie, paprika červená
Zmes byliniek a korení, ktorú odporúčame na pečené zemiaky, všetky druhy mäsa, zeleninu a do polievok. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Bazalka, oregano, tymian, majorán, paprika sladká mletá, čierne korenie, paprika červená
Majoránka je zelená rastlinka, ktorej listy sa zbierajú tesne pred rozkvetom, kedy majú v sebe najviac nahromadených aromatických látok. Pri varení je najvhodnejšie majoránku pridať tesne pred dokončením pokrmu, aby si zachovala svoju chuť a arómu. Hodí sa do šalátov, s
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Majoránka je zelená rastlinka, ktorej listy sa zbierajú tesne pred rozkvetom, kedy majú v sebe najviac nahromadených aromatických látok. Pri varení je najvhodnejšie majoránku pridať tesne pred dokončením pokrmu, aby si zachovala svoju chuť a arómu. Hodí sa do šalátov, s
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so
Čaj má prirodzenú až mierne trávnatú arómu. Chutí sladko a má miernu trpkosť a korenistú chuť. Celkovo čaj pôsobí sviežo. | | Návod na prípravu: Jednu čajovú lyžičku čaju zalejeme 200 ml horúcej (nie vriacej) vody, necháme 3 minúty odstáť a potom scedíme. Čaj je
Čaj má prirodzenú až mierne trávnatú arómu. Chutí sladko a má miernu trpkosť a korenistú chuť. Celkovo čaj pôsobí sviežo. | | Návod na prípravu: Jednu čajovú lyžičku čaju zalejeme 200 ml horúcej (nie vriacej) vody, necháme 3 minúty odstáť a potom scedíme. Čaj je
Čaj má prirodzenú až mierne trávnatú arómu. Chutí sladko a má miernu trpkosť a korenistú chuť. Celkovo čaj pôsobí sviežo. | | Návod na prípravu: Jednu čajovú lyžičku čaju zalejeme 200 ml horúcej (nie vriacej) vody, necháme 3 minúty odstáť a potom scedíme. Čaj je
Čaj má prirodzenú až mierne trávnatú arómu. Chutí sladko a má miernu trpkosť a korenistú chuť. Celkovo čaj pôsobí sviežo. | | Návod na prípravu: Jednu čajovú lyžičku čaju zalejeme 200 ml horúcej (nie vriacej) vody, necháme 3 minúty odstáť a potom scedíme. Čaj je