Simax Džbán s vložkou na ľad 2,5 l Farba viečka: Zelená

Simax Džbán s vložkou na ľad 2,5 l Farba viečka: Zelená

Simax Džbán s vložkou na ľad 2,5 l Farba viečka: Zelená

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,62 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Simax Džbán s vložkou na ľad 2,5 l Farba viečka: Zelená - popis produktu

Nedokážete si predstaviť teplé jarné a letné dni bez pohára vychladeného pitia? V tom prípade by vašej pozornosti nemal ujsť sklenený džbán na vodu s vložkou na ľad . Veľký džbán valcovitého tvaru je dielom českých sklární Simax. Získa si vás nielen svojim elegantným vzhľadom , ale predovšetkým vysoko kvalitným tenkostenným boritokremičitým varným sklom, ktoré sa pýši vysokou odolnosťou. Varné sklo je odolné proti nízkym aj vysokým teplotám, sklenený džbán tak môžete používať na studené aj horúce nápoje a bez obáv ho umývať v umývačke riadu a uchovávať ho v chladničke. Súčasťou džbánu je vložka na ľad a uzáver z tvrdeného plastu . Vložka vám príde vhod, ak nechcete miešať ľad s nápojom . S pomocou viečka môžete nádobu uzavrieť a predísť tak znečisteniu nápoja. ZHRNUTIE VLASTNOSTÍ PRODUKTU sklenený džbán s vložkou na ľad 2,5 l odolný voči vysokým aj nízkym teplotám vyrobený z kvalitného varného skla vložky z odolného tvrdeného plastu možnosť výberu farebnej varianty viečka dodávaný bez vonkajšieho výrobného balenia INŠTRUKCIE VÝROBCA

Tento produkt nájdete v skupine Chladiace vložky, patrí pod značku SIMAX, materiálové zloženie varné sklo, v ponuke predajcu SklenenyShop.sk.

Simax Džbán s vložkou na ľad 2,5 l Farba viečka: Zelená - parametre produktu

Farba viečkaZelená
Výška250 mm
Hĺbka133 mm
Šírka198 mm
Druh sklaautomatická výroba
Materiálvarné sklo
Objem2500 ml
KategóriaZelenina, Vložky, Poháre, Chladiace vložky
ZnačkaSIMAX
Materiálvarné sklo
E-shopSklenenyShop.sk

Simax Džbán s vložkou na ľad 2,5 l Farba viečka: Zelená - história ceny a dostupnosti

Simax Džbán s vložkou na ľad 2,5 l Farba viečka: Zelená - ďalšie zaujímavé produkty

Simax Džbán s vložkou na ľad 2,5 l Farba viečka: Zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?