SuperFeet Green 32-33,5 Vložky do topánok

SuperFeet Green 32-33,5 Vložky do topánok

SuperFeet Green 32-33,5 Vložky do topánok

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 35,20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SuperFeet Green 32-33,5 Vložky do topánok - popis produktu

Zelené vložky sú cenovo dostupné, profesionálne ortopedické vložky podporujúce pohodlie v akejkoľvek obuvi. Hlboké pätové lôžko Ide o najširšie a najhlbšie pätové lôžke, ktoré ponúka maximálnu podporu a pomáha prirodzenému vstrebávaniu nárazov. Odolná konštrukcia Superfeet vložky udržujú svoj tvar a poskytujú spoľahlivú podporu a pohodlie až 12 mesiacov alebo 800 kilometrov Superfeet tvar Superfeet tvar vložiek pomáha stabilizovať a podporovať chodidlo a redukuje zaťaženie chodidla, členka a kolena. Vysoko odolná penová vrstva Pena s uzavretými bunkami podporuje a tlmí chodidlo s dlhotrvajúcim pocitom pohodlia. Organická ochrana proti zápachu Všetky prírodné nátery odstraňujú baktérie spôsobujúce zápach. Stabilizačné lôžko Pôsobí ako základňa vložky, ktorá podporuje zadnú časť chodidla a poskytuje stabilitu penovej vrstve. Pohlavie: Ženy;Muži Veľkosť EU: 32-33,5 Typ aktivity: Beh Farba: Zelená

Tento produkt sa nachádza v kategórii Vložky do topánok, patrí značke SuperFeet, je vyrobený vo veľkosti 32/33, 5, farebné prevedenie je Green, nájdete ho u predajcu Muziker.sk a je navrhnutý unisex.

SuperFeet Green 32-33,5 Vložky do topánok - parametre produktu

FarbaGreen
VeľkosťGreen
Určenieunisex
KategóriaZelenina, Vložky, Vložky do topánok
ZnačkaSuperFeet
Veľkosť32/33, 5
FarbaGreen
Určenieunisex
E-shopMuziker.sk

SuperFeet Green 32-33,5 Vložky do topánok - história ceny a dostupnosti

SuperFeet Green 32-33,5 Vložky do topánok - ďalšie zaujímavé produkty

SuperFeet Green 32-33,5 Vložky do topánok - ako nakúpiť najvýhodnejšie?