SuperFeet Berry 39-41 Vložky do topánok

SuperFeet Berry 39-41 Vložky do topánok

SuperFeet Berry 39-41 Vložky do topánok

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 41,10 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SuperFeet Berry 39-41 Vložky do topánok - popis produktu

Superfeet BERRY vložky majú štíhlejšiu pätu a dĺžku klenby, vďaka čomu sedí dobre na chodidle žien. Hlboké, úzke pätové lôžko Podporuje chodidlo pri nŕočnejších aktivitách a dlhších vzdialenostiach. Vysoko odolná penová vrstva Pena s uzavretými bunkami podporuje a tlmí chodidlo s dlhotrvajúcim pocitom pohodlia Superfeet tvar Superfeet tvar prispôsobený tvaru ženských chodidiel stabilizuje a podporuje chodidlo a tlmí nárazy pôsobiace na chodidlo, členky a kolená. Vysoko odolná penová predná časť Poskytuje väčšie tlmenie nárazov pri náročných aktivitách, ako je chôdza, beh, alebo hranie sa na tvrdých povrchoch. Odolná konštrukcia Vložky Superfeet udržujú svoj tvar a poskytujú spoľahlivú podporu a pohodlie až 12 mesiacov alebo 800 kilometrov Organická ochrana proti zápachu Všetky prírodné nátery odstraňujú baktérie spôsobujúce zápach. Stabilizačné lôžko Pôsobí ako základňa vložky, ktorá podporuje zadnu časť chodidla a poskytuje stabilitu penovej vrstve. Veľkosť EU: 39-41 Pohlavie: Ženy Farba: Ružová Typ aktivity: Beh Krajina pôvodu: Spojené kráľovstvo

Tento produkt nájdete v skupine Vložky do topánok, patrí značke SuperFeet, je vyrobený vo veľkosti 39/41, farebné prevedenie je Pink, nájdete ho u predajcu Muziker.sk a je navrhnutý female.

SuperFeet Berry 39-41 Vložky do topánok - parametre produktu

FarbaPink
VeľkosťPink
Určeniefemale
KategóriaVložky, Vložky do topánok
ZnačkaSuperFeet
Veľkosť39/41
FarbaPink
Určeniefemale
E-shopMuziker.sk

SuperFeet Berry 39-41 Vložky do topánok - história ceny a dostupnosti

SuperFeet Berry 39-41 Vložky do topánok - ďalšie zaujímavé produkty

SuperFeet Berry 39-41 Vložky do topánok - ako nakúpiť najvýhodnejšie?