Simax Džbán s vložkou na ľad a sitkom na čaj 2,5 l Farba viečka: Zelená

Simax Džbán s vložkou na ľad a sitkom na čaj 2,5 l Farba viečka: Zelená

Simax Džbán s vložkou na ľad a sitkom na čaj 2,5 l Farba viečka: Zelená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Simax Džbán s vložkou na ľad a sitkom na čaj 2,5 l Farba viečka: Zelená - popis produktu

Chcete si pripraviť svoj obľúbený bylinkový čaj alebo sa schladiť pohárom studenej vody ? Potom určite oceníte veľký sklenený džbán s vložkou na ľad a sitkom na čaj . Tento elegantný džbán valcovitého tvaru je dielom českého výrobcu Simax a je dodávaný s viečkom a dvoma vložkami z odolného tvrdeného plastu . Jedna vložka je určená na ľad a druhá na lúhovanie čaju a byliniek. Odolnosť varného skla: Samotný džbán je vyrobený z tenkostenného boritokremičitého varného skla SIMAX. Toto sklo je vyhľadávané pre vysokú odolnosť voči teplotám. Sklenený džbán tak môžete používať na studené aj horúce nápoje a umývať ho v umývačke riadu alebo ho uchovávať v chladničke. Na uvedené vlastnosti skla sa vzťahuje nadštandardná garancia 10 rokov. ZHRNUTIE VLASTNOSTÍ PRODUKTU sklenený džbán s vložkou na ľad a sitkom na čaj 2,5 l odolný voči vysokým aj nízkym teplotám vyrobený z kvalitného varného skla vložky z odolného tvrdeného plastu možnosť výberu farebnej varianty viečka dodávaný bez vonkajšieho výrobného balenia INŠTRUKCIE VÝROBCA

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zelené čaje, vyrába ho značka SIMAX, materiálové prevedenie je varné sklo, v ponuke predajcu SklenenyShop.sk.

Produkt Simax Džbán s vložkou na ľad a sitkom na čaj 2,5 l Farba viečka: Zelená je možné nájsť medzi produktmi v skupine Chladiace vložky, patrí pod značku SIMAX, materiálové zloženie varné sklo, v ponuke predajcu SklenenyShop.sk.

Simax Džbán s vložkou na ľad a sitkom na čaj 2,5 l Farba viečka: Zelená - parametre produktu

Farba viečkaZelená
Výška250 mm
Hĺbka133 mm
Šírka198 mm
Druh sklaautomatická výroba
Materiálvarné sklo
Objem2500 ml
Balenie1 ks
Sitkoano
KategóriaZelenina, Vložky, Bylinky, Zelené čaje, Chladiace vložky
ZnačkaSIMAX
Materiálvarné sklo
E-shopSklenenyShop.sk

Simax Džbán s vložkou na ľad a sitkom na čaj 2,5 l Farba viečka: Zelená - história ceny a dostupnosti

Simax Džbán s vložkou na ľad a sitkom na čaj 2,5 l Farba viečka: Zelená - ďalšie zaujímavé produkty

Simax Džbán s vložkou na ľad a sitkom na čaj 2,5 l Farba viečka: Zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?