Silikónová sonická kefka na zuby s príslušenstvom Klinfor InnovaGoods 1272

Silikónová sonická kefka na zuby s príslušenstvom Klinfor InnovaGoods 1272

Silikónová sonická kefka na zuby s príslušenstvom Klinfor InnovaGoods 1272

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Silikónová sonická kefka na zuby s príslušenstvom Klinfor InnovaGoods 1272 - popis produktu

InnovaGoods vám uľahči, aby osobná starostlivosť bola pre vás prioritou bez akýchkoľvek výhovoriek, pretože ponúka najnovšie a najlepšie výrobky pre krásu, relax a pohodu! Dobrým príkladom je Silikónová zvuková kefka s príslušenstvom Klinfor InnovaGoods Wellness Care! Objavte širokú škálu vysoko kvalitných výrobkov, ktoré vynikajú svojou funkčnosťou, efektivitou a inovačným dizajnom.Elektrická zvuková kefka vhodná na hĺbkové čistenie zubov.Materiál: Silikón Bez BPAInovatívny a funkčný dizajnGombík: On/OffSystém upozornenia na ideálne čistenie.8 stupňov intenzity13000 p.p.m.Vodeodolný: IPX7Dvojitá funkcia:ústna hygiena s profesionálnym ošetrenímošetrenie tváre (čistenie a masáž zvyšujúca účinok séra a krémov)LED indikátor: zapnutý, zmena intenzity alebo zaťaženia2 hlavice na čistenie zubov: Normálna a jemná2 hlavice na ošetrovanie tváre: Čistič a ošetrenie proti vráskamNa opačnej strane hlavice na zuby sa nachádza škrabka na čistenie jazykaDobíjateľnýBatérie: 3,7 V / 420 mAhPribližná doba nabíjania: 1 hPribližná výdrž: 2 hObsahuje:Nabíjací USB kábelstojan na upevnenieobal na príslušenstvoPribližné rozmery: 3 x 19 x 2,5 cmBalenie a návod v 24 jazykoch (slovensky, anglicky, francúzsky, španielsky, nemecky, taliansky, portugalsky, holandsky, poľsky, maďarsky, rumunsky, dánsky, švédsky, fínsky, litovsky, nórsky, slovinsky, grécky, česky, bulharsky, chorvátsky, estónsky, rusky a lotyšsky)innV0101272

Produkt Silikónová sonická kefka na zuby s príslušenstvom Klinfor InnovaGoods 1272 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Masážne prístroje od značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Silikónová sonická kefka na zuby s príslušenstvom Klinfor InnovaGoods 1272 - parametre produktu

Silikónová sonická kefka na zuby s príslušenstvom Klinfor InnovaGoods 1272 - história ceny a dostupnosti

Silikónová sonická kefka na zuby s príslušenstvom Klinfor InnovaGoods 1272 - ďalšie zaujímavé produkty

Silikónová sonická kefka na zuby s príslušenstvom Klinfor InnovaGoods 1272 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?