SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - UNICO - modrá

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - UNICO - modrá

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - UNICO - modrá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - UNICO - modrá - popis produktu

SANTINI Unico sú kraťasy s trakmi vyrobené z kvalitných tkanín s vysokou kompresiou. Strategicky strihané šortky, ktoré sú vzadu prekrížené, s ľahkým a priedušným sieťovaným panelom vpredu podporujú vetranie a šortky zostávajú na svojom mieste aj napriek šlapaniu do pedálov vďaka švom bez potreby úchytov na nohy. Super mäkká tkanina neobmezuje pohyb, bezšvový strih podporuje pohodlie, pretože švy boli obmedzené na to najnutnejšie a stehná majú tepelne zvárané švy pre pohodlie bez puzgierov. Model má silikónový lem, takže tkanina prilieha k pokožke, a vysoko výkonnú vložku C3W s ochranným plomom 3D povrchom. ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, POHLAVIE: pánske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Krátke nohavice, je v ponuke značky Santini, je vyrobený vo veľkosti L, M, XL, farebný variant je modrá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Produkt SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - UNICO - modrá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nohavice na traky, patrí pod značku Santini, veľkosť odpovedá označeniu L, M, XL, farebné prevedenie je modrá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Santini, je vyrobený vo veľkosti L, M, XL, farebný variant je modrá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - UNICO - modrá - parametre produktu

Farbamodrá
Veľkosťmodrá
Určeniemale
KategóriaNohavice, Šortky, Kraťasy, Šľapky, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaSantini
VeľkosťL, M, XL
Farbamodrá
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - UNICO - modrá - história ceny a dostupnosti

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - UNICO - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

SANTINI Cyklistické nohavice krátke s trakmi - UNICO - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?