SANTINI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - OMNIA - modrá

SANTINI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - OMNIA - modrá

SANTINI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - OMNIA - modrá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SANTINI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - OMNIA - modrá - popis produktu

Dámske kraťasy SANTINI Omnia sú pohodlné, ľahké a vysoko priedušné, čím vám poskytnú taký komfort, že ich nebudete chcieť zložiť! Sú vyrobené z mikrovlákna Soft feel, ktoré zaisťuje ľahkú kompresiu bez obmedzenia pohybu. Kompaktná štruktúra materiálu zaručuje vysoké krytie aj pri plnom natiahnutí a veľkú odolnosť po mnohých praniach. Vložka z penového jadra Eco MAX, vyrobená zo 100% celulózových vlákien prírodného pôvodu, je vysoko antibakteriálna a ponúka maximálny komfort pri jazde. Na zvýšenie bezpečnosti sú kraťasy vybavené reflexnými detailmi na zadnej strane nohavíc. ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, POHLAVIE: dámske

Produkt SANTINI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - OMNIA - modrá patrí do skupiny produktov Dámske nohavice, je v ponuke značky Santini, je vyrobený vo veľkosti L, S, farebný variant je modrá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámské šortky, je v ponuke značky Santini, veľkosť odpovedá označeniu L, S, farebné prevedenie je modrá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je vhodný female.

Produkt SANTINI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - OMNIA - modrá patrí do skupiny produktov Krátke nohavice, je v ponuke značky Santini, je vyrobený vo veľkosti L, S, farebný variant je modrá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

SANTINI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - OMNIA - modrá - parametre produktu

SANTINI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - OMNIA - modrá - história ceny a dostupnosti

SANTINI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - OMNIA - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

SANTINI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - OMNIA - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?