Salomon Alphacross 4 White/Black/Empyel

Salomon Alphacross 4 White/Black/Empyel

Salomon Alphacross 4 White/Black/Empyel

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Salomon Alphacross 4 White/Black/Empyel - popis produktu

Trekingové topánky Salomon Alphacross 4 White/Black/Empyel:Bežecké topánky Salomon Alphacross 4Topánky Salomon Alphacross 4 sú určené na trailový beh. Vybavené sú tvarovanou stielkou OrthoLite s antibakteriálnymi vlastnosťami. Podrážka Contagrip sa stará o skvelú stabilitu a poskytuje ohromný grip a trakciu. Bežecká trailová obuv Salomon sa pýši progresívnym vzhľadom. Salomon Alphacross 4 ponúkajú pohodlieVrchná časť topánok Salomon Alphacross 4 je vyrobená zo syntetického a ripstop materiálu, vďaka čomu je priedušná, odolná proti roztrhnutiu a oderu. K pohodliu napomáha mäkká podšívka aj širší strih. Bežecké tenisky Salomon Alphacross 4 vás nesklamú na žiadnom povrchuPre bežecké tenisky Salomon Alphacross 4 bola zvolená podošva Contagrip, ktorá vás nesklame ani v mäkkom, členitom a nerovnom teréne. Výrazný vzor výstupkov podrážky poskytuje záber vo viacerých smeroch. Bežecké topánky Salomon Alphacross 4 dokonale tlmia nárazyBežecké topánky Salomon Alphacross 4 sú vybavené medzipodrážkou s penou Fuze Surge, ktorá je zložená z mäkkých zmesí EVA a prírodných materiálov. Zaisťuje tak dokonalé tlmenie nárazov. Navyše sú vybavené antibakteriálnymi anatomickými OrthoLite vložkami, ktoré chodidlá udržia svieže. Trailové tenisky Salomon Alphacross 4 vás podržiaTrailové tenisky Salomon Alphacross 4 disponujú zaväzovaním pomocou klasických šnúrok. Salomon Alphacross 4 vás podržia v každom teréne. Kľúčové vlastnosti bežeckých topánok Salomon Alphacross 4Pánske bežecké topánky vhodné na trailový behZvršok vyrobený zo syntetického a ripstop materiáluAnatomické antibakteriálne OrthoLite vložkyPodrážka Contagrip zaistí kontrolu došľapu v každom teréneMedzipodrážka s penou Fuze Surge zaisťuje dokonalé tlmenie nárazovTrailová bežecká obuv Salomon Alphacross 4 sa zaväzuje pomocou šnúrokFarebné vyhotovenie: čierno-žlto-biele

Produkt Salomon Alphacross 4 White/Black/Empyel je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske topánky, je v ponuke značky Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Turistická obuv, je v ponuke značky Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Salomon Alphacross 4 White/Black/Empyel patrí do skupiny produktov Trekingové topánky od značky Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Salomon Alphacross 4 White/Black/Empyel - parametre produktu

Salomon Alphacross 4 White/Black/Empyel - história ceny a dostupnosti

Salomon Alphacross 4 White/Black/Empyel - ďalšie zaujímavé produkty

Salomon Alphacross 4 White/Black/Empyel - ako nakúpiť najvýhodnejšie?