Salomon X REVEAL CHUKKA CSWP Black/G čierna/sivá

Salomon X REVEAL CHUKKA CSWP Black/G čierna/sivá

Salomon X REVEAL CHUKKA CSWP Black/G čierna/sivá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 97,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Salomon X REVEAL CHUKKA CSWP Black/G čierna/sivá - popis produktu

Trekingové topánky Salomon X REVEAL CHUKKA CSWP Black/G čierna/sivá:Trekové topánky Salomon X REVEAL CHUKKA CSWPTrekové topánky Salomon X REVEAL CHUKKA CSWP sú určené nielen na mestské nosenie, ale aj na výlety do prírody. Poskytnú vám ochranu voči poveternostným vplyvom. Zimná stielka udrží vaše nohy v teple aj pri nízkych teplotách. Technológia Contagrip podporuje pridržanie na každom povrchu. Nohy v suchu vám zachová nepremokavá membrána ClimaSalomon Waterproof.Trekové topánky Salomon do každého počasiaTopánky Salomon X REVEAL CHUKKA CSWP sú vybavené membránou ClimaSalomon Waterproof, ktorá je určená na celoročné používanie aj pri nepriaznivých podmienkach. Poskytne topánkam vodoodolnosť, pohodlie, priedušnosť a trvanlivosť.Kvalitná podošva pre topánky SalomonNa trekové topánky Salomon X REVEAL CHUKKA CSWP bola zvolená podošva Contagrip W, ktorá vás nesklame ani na klzkom alebo mokrom teréne. Vždy chytí terén a vy budete mať kontrolu pri došľape. Je pripravená na tie najnáročnejšie terény slovenských aj zahraničných hôr.Trekové topánky udržia vaše nohy v tepleTrekové topánky Salomon X REVEAL CHUKKA CSWP sa môžu pochváliť bezšvovou konštrukciou. Naviac sú topánky Salomon opatrené zimnou stielkou pre nízke teploty.So Salomon X REVEAL CHUKKA CSWP vždy v pohodlíPokiaľ radi chodíte v zime na túry, oceníte podšívku z umelej kožušiny pre lepšie zateplenie. Na celodenných výletoch vaše nohy ochráni EnergyCell, čo je veľmi kvalitná EVA pena na dokonalé tlmenie nárazov.Vlastnosti Salomon X REVEAL CHUKKA CSWP sú kľúčovéTrekové topánky Salomon X REVEAL CHUKKA CSWP využijete na prechádzky mestom aj turistikuSú vybavené membránou ClimaSalomon Waterproof pre suchú nohuPodrážka Contagrip W vás nesklame ani na mokrom či klzkom teréneBezšvová konštrukcia zabraňuje vniknutiu nečistôtZimná stielka udržuje teplo aj pri nízkych teplotáchTrekové topánky Salomon sa chvália medzipodrážkou so systémom EnergyCellFarba: Black/GargoyleContagrip MDTechnológia Contagrip W sa pýši unikátnou zmesou, ktorá si zachováva priľnavosť aj pri nízkych teplotách. Teda trekové topánky Salomon X REVEAL CHUKKA CSWP oceníte pri celoročnom nosení.EVAPre náročných sú topánky Salomon X REVEAL CHUKKA CSWP vybavené kvalitným materiálom, aby aj po dlhodobom používaní boli vaše kĺby v poriadku. Na to slúži vysokofunkčná pena EVA, ktorá dobre zabezpečuje tlmenie nárazov.ClimaSalomon WaterproofTrekové topánky Salomon X REVEAL CHUKKA CSWP sa môžu pochváliť flexibilnou, ľahkou a plne vodotesnou membránou ClimaSalomon Waterproof, ktorá zabezpečuje dokonalú ochranu pred poveternostnými vplyvmi.

Produkt Salomon X REVEAL CHUKKA CSWP Black/G čierna/sivá patrí do skupiny produktov Pánske topánky, je v ponuke značky Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Turistická obuv, je v ponuke značky Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Salomon X REVEAL CHUKKA CSWP Black/G čierna/sivá patrí do skupiny produktov Trekingové topánky od značky Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Salomon X REVEAL CHUKKA CSWP Black/G čierna/sivá - parametre produktu

Salomon X REVEAL CHUKKA CSWP Black/G čierna/sivá - história ceny a dostupnosti

Salomon X REVEAL CHUKKA CSWP Black/G čierna/sivá - ďalšie zaujímavé produkty

Salomon X REVEAL CHUKKA CSWP Black/G čierna/sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?