Salomon Supercross 3 Black/Black/Black

Salomon Supercross 3 Black/Black/Black

Salomon Supercross 3 Black/Black/Black

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Salomon Supercross 3 Black/Black/Black - popis produktu

Trekingové topánky Salomon Supercross 3 Black/Black/Black:Bežecké topánky Salomon SUPERCROSS 3Topánky Salomon SUPERCROSS 3 sú určené na trailový beh. Udržujú nohy v suchu. Sú vybavené tvarovanou stielkou OrthoLite s antibakteriálnymi vlastnosťami. Podrážka Contagrip sa stará o skvelú stabilitu a poskytuje ohromný grip a trakciu. Bežecká obuv Salomon sa pýši progresívnym vzhľadom.Topánky Salomon SUPERCROSS 3 udržia vaše nohy v suchuTopánky Salomon SUPERCROSS 3 sú vybavené membránou Gore-Tex, ktorá je určená na celoročné používanie aj pri nepriaznivých podmienkach. Je vodoodolná, pohodlná, priedušná, trvanlivá a má ultraľahké vyhotovenie. Vrchná časť topánok je vyrobená z nylonu a je veľmi odolná proti roztrhnutiu.Bežecké topánky Salomon SUPERCROSS 3 vás nesklamú na žiadnom povrchuNa bežecké topánky Salomon SUPERCROSS 3 bola zvolená podošva Contagrip, ktorá vás nesklame ani v klzkom alebo mokrom teréne. Je pripravená na tie najnáročnejšie terény slovenských aj zahraničných hôr. Výrazný vzor výstupkov podrážky poskytuje záber vo viacerých smeroch.Bežecká obuv Salomon SUPERCROSS 3 dokonale tlmí nárazyBežecké topánky Salomon SUPERCROSS 3 sa môžu pochváliť medzipodrážkou so systémom EnergyCell, ktorá zaisťuje dokonalé tlmenie otrasov. Navyše sú bežecké topánky Salomon vybavené antibakteriálnymi anatomickými OrthoLite vložkami, ktoré dlhodobo tlmia nárazy. Tiež chránia vaše nohy pred zápachom, plesňami a dobre odvádzajú vlhkosť.Bežecké topánky Salomon SUPERCROSS 3 sú určené na najnáročnejšie bežecké výzvyBežecké topánky Salomon SUPERCROSS 3 disponujú systémom QUICKLACE, ktorý zaručí precízne upevnenie nohy v topánke, a to jedným zatiahnutím za šnúrku. Topánky na beh Salomon SUPERCROSS 3 sú určené na tie najnáročnejšie bežecké výzvy.Kľúčové vlastnosti bežeckých topánok Salomon SUPERCROSS 3Pánske bežecké topánky vhodné na trailový behZvršok vyrobený z nylonuAnatomické antibakteriálne OrthoLite vložkyMembrána Gore-Tex udrží nohy v suchuPodrážka Contagrip TA sa postará o kontrolu došľapu aj na klzkom teréneBežecká obuv Salomon SUPERCROSS 3 s medzipodrážkou so systémom EnergyCellSystém QUICKLACE zaručí precízne upevnenie nohy v topánkeFarebné vyhotovenie: čierne

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske topánky, je v ponuke značky Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Salomon Supercross 3 Black/Black/Black je možné nájsť medzi produktmi v skupine Turistická obuv, je v ponuke značky Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Trekingové topánky od značky Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Salomon Supercross 3 Black/Black/Black - parametre produktu

Salomon Supercross 3 Black/Black/Black - história ceny a dostupnosti

Salomon Supercross 3 Black/Black/Black - ďalšie zaujímavé produkty

Salomon Supercross 3 Black/Black/Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?