Salomon Wander Quiet Shade / Lunar Rock / Fird

Salomon Wander Quiet Shade / Lunar Rock / Fird

Salomon Wander Quiet Shade / Lunar Rock / Fird

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Salomon Wander Quiet Shade / Lunar Rock / Fird - popis produktu

Trekingové topánky Salomon Wander Quiet Shade / Lunar Rock / Fird:Trekingová obuv Salomon WanderTrekingová obuv Salomon Wander je ideálnou voľbou na horské túry, behanie aj každodenné nosenie. Perfektne tlmí nárazy a ponúka ideálnu priľnavosť aj v ťažkom teréne.Turistické topánky Salomon Wander poskytujú oporuTuristické topánky Salomon Wander ponúkajú zvršok zo syntetického a textilného materiálu, ktorý je veľmi odolný. Technológia SensiFit poskytuje nohe oporu od medzipodrážky až po šnúrky. Zaistí tak skvelé držanie chodidla za každých okolností.Outdoorová obuv Salomon Wander ideálne tlmí nárazyVýstelka OrthoLite zaručí vynikajúce odpruženie, priedušnosť a sviežosť. Outdoorová obuv Salomon Wander vďaka medzipodrážke z EVA peny a technológii EnergyCell ideálne tlmí nárazy.Turistické topánky Salomon Wander vám dodajú istotu aj v náročnom terénePodrážka Contagrip, ktorou sú turistické topánky Salomon Wander vybavené, vás nesklame ani v klzkom, mokrom, skalnatom či bahnitom teréne. K tomu napomáha jej hlboký grip.Treková obuv Salomon Wander je ideálna na túry aj prechádzkyOutdoorové topánky Salomon disponujú zaväzovaním pomocou klasických šnúrok. Obúvanie urýchli praktické pútko na zadnej strane topánky. Treková obuv Salomon Wander vás podporí na vašich prechádzkach a túrach.Kľúčové vlastnosti trekingových topánok Salomon WanderPánske turistické topánky Salomon určené do stredne náročného terénuZvršok vyrobený zo syntetického a textilného materiáluVýstelka OrthoLite poskytuje vynikajúce odpruženieVďaka medzipodrážke z EVA peny a technológii EnergyCell skvele tlmí nárazyPodošva Contagrip nesklame ani v klzkom alebo mokrom teréneTrekingová obuv má pútko na ľahšie obúvanieFarebné vyhotovenie: bielo-červeno-sivé

Tento produkt nájdete v skupine Pánske topánky, je v ponuke značky Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Salomon Wander Quiet Shade / Lunar Rock / Fird patrí do skupiny produktov Turistická obuv, je v ponuke značky Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Trekingové topánky od značky Salomon v ponuke e-shopu Alza.sk.

Salomon Wander Quiet Shade / Lunar Rock / Fird - parametre produktu

Salomon Wander Quiet Shade / Lunar Rock / Fird - história ceny a dostupnosti

Salomon Wander Quiet Shade / Lunar Rock / Fird - ďalšie zaujímavé produkty

Salomon Wander Quiet Shade / Lunar Rock / Fird - ako nakúpiť najvýhodnejšie?