Rybárska udica s rybkami

Rybárska udica s rybkami

Rybárska udica s rybkami

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rybárska udica s rybkami - popis produktu

Detský rybársky set je senzačná hra do vane, niekde pri vode alebo i na súši. Rybársky prút v dizajne krevety je možné povytiahnúť a deti tak môžu loviť rybičky, kačičky či morské príšerky. Detská rybárska sada ponúka rôzny mix veselých a farebných morských potvoriek a pri hre poskytne skvelú zábavu.. Celá súprava je vyrobená z plastu. Chytanie rybiek je na magnet.Obsah balenia:1 x udica1 x podberák13 x zvieratka (mix)Rozmery:Povytiahnutá udica: 46 cmLanko: 55 cmVeľkosť ručky (krevety): 15,5 cmVeľkosť zvieratiek cca: 8 cm x 5 cm x 1 cmVeľkosť podberáku: 17 cm x 8,5 cm x 4 cm Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov

Produkt Rybárska udica s rybkami patrí do skupiny produktov Hračky do vody od značky Toys Group, nájdete ho u predajcu Najlepsiehracky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Rybárske sety, patrí značke Toys Group, nájdete ho v e-shope Najlepsiehracky.sk.

Produkt Rybárska udica s rybkami patrí do skupiny produktov Hračky do vane od značky Toys Group, nájdete ho u predajcu Najlepsiehracky.sk.

Rybárska udica s rybkami - parametre produktu

Rybárska udica s rybkami - história ceny a dostupnosti

Rybárska udica s rybkami - ďalšie zaujímavé produkty

Rybárska udica s rybkami - ako nakúpiť najvýhodnejšie?