Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Pšeno je obilnina, ktorá má guľatý tvar. Svojím vzhľadom si ho ľudia častokrát zamieňajú s kuskusom. Pšeno je vylúpané zrno prosa. S pšenicou a jačmeňom sa radí k najstarším kultúrnym plodinám.
Návod na prípravu: Pšeno je dôležité pred varením niekoľko krát spariť vriacou vodou, následne prepláchnuť studenou vodou a nechať odkvapkať na site. Pšeno môžete variť vo vode alebo v mlieku. Na prípravu pšena (ako prílohy) je potrebné použiť 1,5 násobný objem tekutiny, v ktorom ho varte asi 15 minút a nechajte dôjsť v zakrytom hrnci. Pri varení pšena na kašu je nutné zvýšiť objem tekutiny na 3-4 násobok, u krémov až na 5 násobok.
Zloženie: Pšeno
Výživové údaje:
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny, orechy, sóju, sezam, arašidy, sušené mlieko.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Poľsko
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Hmotnosť | 500 g |
Kategória | Potraviny |
Pšeno je obilnina, ktorá má guľatý tvar. Svojím vzhľadom si ho ľudia častokrát zamieňajú s kuskusom. Pšeno je vylúpané zrno prosa. S pšenicou a jačmeňom sa radí k najstarším kultúrnym plodinám. | | Návod na prípravu: Pšeno je dôležité pred varením niekoľko krát
Pšeno je obilnina, ktorá má guľatý tvar. Svojím vzhľadom si ho ľudia častokrát zamieňajú s kuskusom. Pšeno je vylúpané zrno prosa. S pšenicou a jačmeňom sa radí k najstarším kultúrnym plodinám. | | Návod na prípravu: Pšeno je dôležité pred varením niekoľko krát
Pšeno je obilnina, ktorá má guľatý tvar. Svojím vzhľadom si ho ľudia častokrát zamieňajú s kuskusom. Pšeno je vylúpané zrno prosa. S pšenicou a jačmeňom sa radí k najstarším kultúrnym plodinám. | | Návod na prípravu: Pšeno je dôležité pred varením niekoľko krát
Pšeno je obilnina, ktorá má guľatý tvar. Svojím vzhľadom si ho ľudia častokrát zamieňajú s kuskusom. Pšeno je vylúpané zrno prosa. S pšenicou a jačmeňom sa radí k najstarším kultúrnym plodinám. | | Návod na prípravu: Pšeno je dôležité pred varením niekoľko krát
Pšeno je obilnina, ktorá má guľatý tvar. Svojím vzhľadom si ho ľudia častokrát zamieňajú s kuskusom. Pšeno je vylúpané zrno prosa. S pšenicou a jačmeňom sa radí k najstarším kultúrnym plodinám. | | Návod na prípravu: Pšeno je dôležité pred varením niekoľko krát
Cícer svojimi vlastnosťami spĺňa podmienky pre potravinu 21. storočia. Aminokyselinové zloženie bielkovín cícera je podobné sóji, a preto sa označuje ako ľahko dostupný zdroj bielkovín pre ľudí, ktorých strava je chudobná na bielkoviny živočíšneho pôvodu. Je takmer
Neaktívne lahôdkové droždie je prirodzene bezlepkové. Vhodné pre vegánov a vegetariánov - prirodzene obsahuje spektrum vitamínov, minerálnych látok a tiež je bohaté na bielkoviny. Je vo forme malých vločiek a nedráždi črevnú mikroflóru ako bežné kvasnice. | | Návod na
Svojim zložením je fazuľa veľmi hodnotnou potravinou, pretože obsahuje všetky potrebné zložky pre ľudskú výživu. Fazuľa obsahuje veľa dusíkatých látok, približne 26-29%, vitamínov, komplexných sacharidov a minerálov. Tuky sú zastúpené v menšom množstve. Z vitamínov
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Cviklový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové vlastnosti v koncentrovanej forme. | | Návod na prípravu: Je vhodný na varenie, pečenie (omáčky, polievky)a zahustenie. Pridaním vody či mlieka
Zmes byliniek a korení, ktorú odporúčame na pečené zemiaky, všetky druhy mäsa, zeleninu a do polievok. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Bazalka, oregano, tymian, majorán, paprika sladká mletá, čierne korenie, paprika červená
Na bukovom dreve údená kvalitná koreninová paprika. Zaujímavosťou je, že táto mimoriadne kvalitná výberová koreninová paprika, bola vyúdená na originálnom bukovom dreve a mletá na tradičných mlynských kameňoch. Lahôdková prvotriedna koreninová paprika sa vyznačuje vysokým
Bezlepková náhrada múky na obaľovanie či zahusťovanie jedál. | | Návod na prípravu: Používa sa na obaľovanie mäsa či zeleniny a na zahusťovanie polievok. | | Zloženie: Extrudovaná kukuričná krupica | | Výživové údaje: | | | Energetická hodnota 1334 kJ / 319 kcal | Tuky
Majoránka je zelená rastlinka, ktorej listy sa zbierajú tesne pred rozkvetom, kedy majú v sebe najviac nahromadených aromatických látok. Pri varení je najvhodnejšie majoránku pridať tesne pred dokončením pokrmu, aby si zachovala svoju chuť a arómu. Hodí sa do šalátov, s
Na prípravu duseného mäsa a zeleniny, najmä v indickej a arabskej kuchyni. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chutí pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Koriander | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. | | Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a
Zelené korenie bez soli a cukru na všetky druhy šalátov. | | Návod na prípravu: Korenie podľa chuti pridáme do pripravovaného šalátu. | | Zloženie: Petržlen list, cibuľa, paradajkové vločky, oregáno, cesnak, bazalka, čierne korenie, tymian. | | Upozornenie: Uchovávajte mimo
Plod šípky zbavený semien a chĺpkov je vynikajúci na prípravu čaju s obsahom vitamínov. | | Návod na prípravu: Jednu lyžičku šípok zalejeme 150 ml vriacej vody, necháme 10 minut luhovať. Po scedení dáme vyluhované šípky ešte 5 minút povariť v 150 ml vody, potom oba výluhy
Je známe, že Chia je najbohatším rastlinným zdrojom omega-3 mastných kyselín, ale neobsahuje cholesterol. Toto je hlavný rozdiel oproti rybacím produktom, z ktorých všetky obsahujú isté množstvá cholesterolu. Chia semená obsahujú 5 krát viac vápnika ako mlieko. Ďalej je o Chia
Je vynikajúcou alternatívou sladkého občerstvenia. Navyše má nízky obsah cukru. Toto občerstvenie sa vyrába pražením kukuričných zŕn pri vysokých teplotách. Týmto spôsobom kukuričné semená napučia a vyhodia bielu bielkovinovo-škrobovú hmotu. Pri príprave popcornu
Oregano je aromatická bylina s teplou, jemne ostrou, horkastou chuťou. Tvorí základnú zložku najmä talianskej kuchyne a to predovšetkým pri príprave cestovín, pizze a opekanej zeleniny. V gréckych končinách sa častokrát pridáva do souvlaki (jedlo pripravované z jahňaciny),
Vynikajúca zmes na ochutenie jedál a polievok. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Mrkva, zeler, cesnak, kurkuma, ligurček, paštrnák, petržlen, petržlenová vňať, pór, paprika červená, paprika zelená, cibuľa, morská soľ. | | Upozornenie:
Klasický puding, ako ho poznáme z detstva. Pripravte si sladkú maškrtu obohatenú napríklad o ovocie alebo orechy. | | Návod na prípravu: Mlieko privedieme do varu. 100 g pudingu rozmiešame v 200 ml mlieka. Za stáleho miešania pomaly pridávame do vriaceho mlieka a varíme 2