Prandina Shuttle stolová LED lampa IP44 čierna

Prandina Shuttle stolová LED lampa IP44 čierna

Prandina Shuttle stolová LED lampa IP44 čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Prandina Shuttle stolová LED lampa IP44 čierna - popis produktu

Prenosná stolová LED lampa Shuttle - dizajnové osvetlenie do interiéru aj exteriéruNeobvyklý dizajn stolovej LED lampy Shuttle je inšpirovaný historickým systémom NASA Space Shuttle. Kónický difúzor, ktorý slúži aj ako ochrana integrovaných LED diód, je vyrobený z fúkaného skla. LED diódy sú na prenosné batériové svietidlo nezvyčajne výkonné a možno pohodlne meniť ich jas aj farbu svetla. To sa pohodlne vykonáva pomocou dotykového stmievača, ktorý sa používa na zapnutie a vypnutie svetla jednoduchým dotykom. Dlhšie stlačenie spôsobí stlmenie a krátke dvojité stlačenie zmení farbu svetla v dvoch krokoch z teplej bielej na univerzálnu bielu. Samotnú stolnú lampu LED môžete používať kdekoľvek v okolí a v dome. Vďaka integrovanému držadlu na prenášanie sa Shuttle dá pohodlne prenášať, či už v obývačke alebo na terase. Lampu možno dobíjať pomocou pripojenia USB. Čas nabíjania je približne osem hodín, aby ste mohli svietiť štyri hodiny.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED osvetlenie, patrí značke Prandina, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Prandina Shuttle stolová LED lampa IP44 čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED lampy, patrí značke Prandina, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stolové lampy, patrí značke Prandina, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Prandina Shuttle stolová LED lampa IP44 čierna - parametre produktu

Prandina Shuttle stolová LED lampa IP44 čierna - história ceny a dostupnosti

Prandina Shuttle stolová LED lampa IP44 čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Prandina Shuttle stolová LED lampa IP44 čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?