Prandina Shuttle stolová lampa biela, sklo číre

Prandina Shuttle stolová lampa biela, sklo číre

Prandina Shuttle stolová lampa biela, sklo číre

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Prandina Shuttle stolová lampa biela, sklo číre - popis produktu

Na vnútorné aj vonkajšie použitie - stolová lampa LED Shuttle s ručne fúkaným skleneným tienidlom Táto štýlová stolová LED lampa bola inšpirovaná historickým systémom NASA Space Shuttle. Keďže ide o prenosnú LED lampu, možno ju vziať kamkoľvek a používať takmer všade. Či už v obývacej izbe alebo na terase, Shuttle presvedčí ako moderné svietidlo s výkonnými LED diódami, ktoré môžu meniť jas a tiež farbu svetla. Umožňuje to malý spínač, ktorý svietidlo zapína a vypína alebo stmieva dotykom. Farbu svetla možno napríklad zmeniť z teplej bielej na chladnejšiu univerzálnu bielu dvojitým ťuknutím na spínač. Raketoplán po nabití svieti celé štyri hodiny. Integrovanú batériu možno pohodlne nabíjať cez port USB v spodnej časti svietidla.

Produkt Prandina Shuttle stolová lampa biela, sklo číre patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke Prandina, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED lampy, patrí značke Prandina, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt Prandina Shuttle stolová lampa biela, sklo číre patrí do skupiny produktov Stolové lampy, patrí značke Prandina, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Prandina Shuttle stolová lampa biela, sklo číre - parametre produktu

Prandina Shuttle stolová lampa biela, sklo číre - história ceny a dostupnosti

Prandina Shuttle stolová lampa biela, sklo číre - ďalšie zaujímavé produkty

Prandina Shuttle stolová lampa biela, sklo číre - ako nakúpiť najvýhodnejšie?