Prandina Dolomite W1 LED 3 ks 2 700 K biela

Prandina Dolomite W1 LED 3 ks 2 700 K biela

Prandina Dolomite W1 LED 3 ks 2 700 K biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Prandina Dolomite W1 LED 3 ks 2 700 K biela - popis produktu

Nepriame nástenné svietidlo LED Dolomite W1 v sade 3 kusov Pôsobivé nástenné svietidlo Dolomite W1 LED zaujme svojím geometrickým šesťuholníkovým tvarom. Tá sa skladá z hornej a dolnej časti; v mieste ich styku alebo v stredovej časti svietidla sú prvky ohnuté o 270°, čím vzniká opticky rozmiestnený čelný panel. Tá tieni svetlo LED diód integrovaných v zadnej časti; podstavec a okolité steny sú tak jemne osvetlené a miestnosť je vybavená nepriamym okolitým osvetlením. Vďaka dobrému podaniu farieb sú objekty v okolí veľmi dobre zobrazené. Dolomit W1 sa dodáva v súprave 3 kusov; vzorky možno umiestniť úplne ľubovoľne, pokiaľ ide o ich usporiadanie a zarovnanie. Nástenné svietidlo LED si nájde svoje miesto v každej modernej obývačke, spálni alebo ako osvetlenie chodby. Koncept Dolomite pochádza od dizajnéra Claudia Larchera, ktorý sa inšpiroval pôsobivou krajinou Dolomitov v európskych Alpách. Za výrobu je zodpovedný taliansky výrobca Prandina, ktorého vysokokvalitné svietidlá sa používajú v mnohých hoteloch a obchodných priestoroch po celom svete.

Tento produkt nájdete v skupine LED svietidlá, patrí značke Prandina, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Prandina Dolomite W1 LED 3 ks 2 700 K biela patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke Prandina, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED nástenné svietidlá od značky Prandina, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Prandina Dolomite W1 LED 3 ks 2 700 K biela - parametre produktu

Prandina Dolomite W1 LED 3 ks 2 700 K biela - história ceny a dostupnosti

Prandina Dolomite W1 LED 3 ks 2 700 K biela - ďalšie zaujímavé produkty

Prandina Dolomite W1 LED 3 ks 2 700 K biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?