Prandina Flyer W3 nástenné LED svetlo biela 3 000K

Prandina Flyer W3 nástenné LED svetlo biela 3 000K

Prandina Flyer W3 nástenné LED svetlo biela 3 000K

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Prandina Flyer W3 nástenné LED svetlo biela 3 000K - popis produktu

LED nástenné svietidlo Flyer W3 od Prandina Toto nástenné svietidlo LED upúta pozornosť nielen svojou veľkosťou, ale aj tým, že sa dá horizontálne otáčať, a tak prispôsobiť individuálnym potrebám. Ak je napríklad namontovaný na stene medzi jedálenským stolom a pohovkou, môže sa Flyer používať ako lampa na jedálenský stôl aj ako osvetlenie obývacej izby v neskorších hodinách. Svietidlo Flyer W3 upúta pozornosť aj v hotelovom sektore, pretože vďaka svojmu jasu je ideálnym svietidlom na recepciách a v jedálenských priestoroch. Dizajn pripomína oblúkovú stojaciu lampu, ale keďže je namontovaná na stene, zaberá v miestnosti podstatne menej miesta. Svietidlo Flyer W3 je vyrobené z kovu a má v tienidle zabudovaný difúzor, ktorý optimálne rozptyľuje svetlo v miestnosti. Nástenné svietidlo Flyer W3 navrhlo štúdio Needs Studio pre talianskeho výrobcu osvetlenia Prandina. Spoločnosť Prandina sa stala známou vďaka svojim pútavým lampám s tienidlom z fúkaného skla a neustále rozširuje svoj sortiment. S modelom Flyer W3 pribudol do sortimentu ďalší člen, ktorý je však vyrobený z kovu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED svietidlá, patrí značke Prandina, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Prandina Flyer W3 nástenné LED svetlo biela 3 000K je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED osvetlenie, patrí značke Prandina, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED nástenné svietidlá od značky Prandina, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Prandina Flyer W3 nástenné LED svetlo biela 3 000K - parametre produktu

Prandina Flyer W3 nástenné LED svetlo biela 3 000K - história ceny a dostupnosti

Prandina Flyer W3 nástenné LED svetlo biela 3 000K - ďalšie zaujímavé produkty

Prandina Flyer W3 nástenné LED svetlo biela 3 000K - ako nakúpiť najvýhodnejšie?