Postrekovacia hadica pre deti #7038026

Postrekovacia hadica pre deti #7038026

Postrekovacia hadica pre deti #7038026

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Postrekovacia hadica pre deti - popis produktu

Postrekovacia hadica pre deti je do horúcich letných dní tá najlepšia zábava. Striekajúca hadica je vybavená 15 farebnými ramenami s tryskami, ktoré ožijú striekajúcou vodou, hneď ako pripojíte záhradnú hadicu a otvoríte kohútik. Postrekovacia hadica je dlhá 3 metre a ľahko ju pripojíte k bežnej záhradnej hadici. Je flexibilná a môžete ju úplne rozvinúť alebo zložiť do rôznych tvarov. Hadica najlepšie funguje s tlakom vody 0,3 MPA alebo vyšším. Rozmery: 1,2 x 300 cm, priemer 0,8 mm. Materiál: termoplastický polymér ABS. Hadica nie je vhodná pre deti do 3 rokov. Pri hre odporúčame vždy dohľad dospelej osoby.Postrekovacia hadicaVodná zábava pre detiJednoduché pripojenie k bežným záhradným hadicám15 sprchových ramien vo vzdialenosti 18 cmPre tlak vody 0,3 MPA a vyššíDĺžka 3 metrePlastVhodné pre deti od 3 rokov

Tento produkt sa nachádza v kategórii Hračky pre deti, je v ponuke značky Waterzone.

Produkt Postrekovacia hadica pre deti #7038026 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hračky na záhradu, patrí značke Waterzone.

Tento produkt nájdete v skupine Hračky do vody od značky Waterzone.

Postrekovacia hadica pre deti - parametre produktu

Postrekovacia hadica pre deti - história ceny a dostupnosti

Postrekovacia hadica pre deti - ďalšie zaujímavé produkty

Postrekovacia hadica pre deti - ako nakúpiť najvýhodnejšie?