Polica do kuchyne a kúpeľne, čierna

Polica do kuchyne a kúpeľne, čierna

Polica do kuchyne a kúpeľne, čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Polica do kuchyne a kúpeľne, čierna - popis produktu

Univerzálna polica na knihy do kuchyne alebo kúpeľnePraktická skrinka na troch úrovniach.Funguje to doma aj v dielni. Uložíte do nej kuchynské a kúpeľňové potreby a drobné doplnky.Vďaka univerzálnemu dizajnu sa skvele hodí do každého interiéru.Špecifikácia :- Univerzálny dizajn- Ľahká a odolná konštrukcia- Perfektné pre nezbytnosti v kuchyni alebo kúpeľni- 3 poschodia- Zaberá málo miesta- Udržiava poriadok- Obsahuje 4 nožičky, ktoré chránia podlahu pred poškriabaním- Produkt na vlastnú montážRozmery :- Šírka: 59 , 5 cm- Výška: 47,5 cm- Hĺbka: 24,5 cmMateriál :Kov s práškovým nástrekomRozmery krabice s stojanom :64 x 27,5 x 7,5 cmSZ06

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kúpeľňové skrinky, je v ponuke značky Carles, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Polica do kuchyne a kúpeľne, čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kúpeľňové regály, je v ponuke značky Carles, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Polica do kuchyne a kúpeľne, čierna - parametre produktu

Polica do kuchyne a kúpeľne, čierna - história ceny a dostupnosti

Polica do kuchyne a kúpeľne, čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Polica do kuchyne a kúpeľne, čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?