Bambusová nástenná skrinka RD0918

Bambusová nástenná skrinka RD0918

Bambusová nástenná skrinka RD0918

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bambusová nástenná skrinka RD0918 - popis produktu

Kúpeľňová skrinka LAMELL vám pomôže vytvoriť priestor a poriadok vo vašej kúpeľni. Celkovo 3 police ponúkajú dostatok úložného priestoru na uteráky, kozmetické výrobky, čistiace prostriedky, lieky a mnoho ďalšieho. Vizuálnym zvýraznením sú dvere s lamelami. Sú tiež vybavené magnetickým uzamykacím mechanizmom, ktorý zabraňuje nechcenému otvoreniu dverí. Nástenná skrinka je vyrobená z bambusu, vďaka čomu je odolná voči vlhkosti a ideálna do kúpeľne alebo kuchyne. Veľkosť V x Š x H: cca 66 x 62,5 x 20 cmHmotnosť: cca 7,2 kgNosnosť: podpery skrine cca 20 kg, držiaky držiakov na uteráky cca 5 kgVyrobené z bambusu a MDFSkrinka s vyberateľnými policami10020918

Tento produkt nájdete v skupine Kúpeľňové skrinky, je v ponuke značky RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Bambusová nástenná skrinka RD0918 patrí do skupiny produktov Nástenné police, patrí pod značku RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kúpeľňové regály, je v ponuke značky RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Bambusová nástenná skrinka RD0918 - parametre produktu

Bambusová nástenná skrinka RD0918 - história ceny a dostupnosti

Bambusová nástenná skrinka RD0918 - ďalšie zaujímavé produkty

Bambusová nástenná skrinka RD0918 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?