Nástenná skrinka RD9204

Nástenná skrinka RD9204

Nástenná skrinka RD9204

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nástenná skrinka RD9204 - popis produktu

S touto nástennou skrinkou vytvoríte vo svojej kúpeľni viac priestoru a poriadku. Jeho dve skrinky a polica ponúkajú úložný priestor na kozmetické výrobky, lieky a ďalšie. Odnímateľné sú aj dná skriniek, takže pohodlne uložíte aj väčšie predmety, ako sú čistiace prostriedky, žehličky na vlasy alebo fén. Rovnako ako ostatné produkty z kolekcie LAMELL, aj nástenná skrinka má rovnomenné lamelové dvere a je vyrobená z bambusu. Vďaka tomu je ideálny do vlhkého prostredia, ale dobre sa hodí aj do kuchyne.Veľkosť V x Š x H: cca 66 x 62 x 20 cmHmotnosť: cca 6,6 kgNosnosť políc: spolu cca 20 kgNosnosť držiaka na uteráky: cca 5 kgVyrobené z bambusu Skrinka s vyberateľnými policamiLamelové dvierka skríň, ktoré sa zatvárajú magnetickyS držiakmi na zavesenie10019204

Produkt Nástenná skrinka RD9204 patrí do skupiny produktov Kúpeľňové skrinky, je v ponuke značky RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kúpeľňové regály, je v ponuke značky RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Nástenná skrinka RD9204 - parametre produktu

Nástenná skrinka RD9204 - história ceny a dostupnosti

Nástenná skrinka RD9204 - ďalšie zaujímavé produkty

Nástenná skrinka RD9204 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?