Kúpeľňový regál s košom na bielizeň 96BC

Kúpeľňový regál s košom na bielizeň 96BC

Kúpeľňový regál s košom na bielizeň 96BC

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kúpeľňový regál s košom na bielizeň 96BC - popis produktu

Kúpeľňový regál s košom na bielizeň 96BCTáto originálna kúpeľňová skrinka vám okrem koša na bielizeň ponúkne optimálny úložný priestor a vašej kúpeľni dodá neodolateľné kúzlo. Jej dizajn a biela farba v spojení s bambusom vytvoria vo vašej kúpeľni trendy a prirodzenú atmosféru.Parametre:Rozmery: 33 x 33 x 130 cmHmotnosť: 8,6 kg3 police + 1 kôš na bielizeňZloženie: bambus, MDF, netkaný propylénFarba: biela, prírodná - bambuszent 6MSB096BC

Produkt Kúpeľňový regál s košom na bielizeň 96BC patrí do skupiny produktov Kúpeľňové skrinky, je v ponuke značky B2bgifter, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Koše na bielizeň, vyrába ho značka B2bgifter, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Kúpeľňový regál s košom na bielizeň 96BC je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kúpeľňové regály, je v ponuke značky B2bgifter, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Kúpeľňový regál s košom na bielizeň 96BC - parametre produktu

Kúpeľňový regál s košom na bielizeň 96BC - história ceny a dostupnosti

Kúpeľňový regál s košom na bielizeň 96BC - ďalšie zaujímavé produkty

Kúpeľňový regál s košom na bielizeň 96BC - ako nakúpiť najvýhodnejšie?