Kúpeľňová skrinka RD0922

Kúpeľňová skrinka RD0922

Kúpeľňová skrinka RD0922

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kúpeľňová skrinka RD0922 - popis produktu

Dekoratívna skrinka má 4 police. Využite túto krásnu kúpeľňovú skrinku na uloženie uterákov, kozmetiky, fénu, žehličiek na vlasy, čistiacich prostriedkov a mnoho ďalšieho. Lamelové dvere sú vybavené magnetickým zámkom, aby sa samovoľne neotvorili. Skrinka je vyrobená z bambusu, vďaka čomu je nepriepustná pre vlhkosť. Používaniu v kúpeľni či kuchyni už nič nebráni. Skrinka sa ale skvele hodí aj do predsiene, obývačky či pracovne. Zvlášť dobre sa hodí do svetlých interiérov.Veľkosť V x Š x H: cca 92 x 50 x 25,5 cmHmotnosť: cca 8,7 kgKompletne vyrobené z bambusu a MDFMagnetické zatváracie dvierka skrinky s lamelamiMaximálna nosnosť skrine: cca 50 kgMaximálne zaťaženie police: cca 15 kg10020922

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kúpeľňové skrinky, je v ponuke značky RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Kúpeľňová skrinka RD0922 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kúpeľňové regály, je v ponuke značky RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Kúpeľňová skrinka RD0922 - parametre produktu

Kúpeľňová skrinka RD0922 - história ceny a dostupnosti

Kúpeľňová skrinka RD0922 - ďalšie zaujímavé produkty

Kúpeľňová skrinka RD0922 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?