Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Regieleki V Box

Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Regieleki V Box

Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Regieleki V Box

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Regieleki V Box - popis produktu

Pokémon karty Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Regieleki V Box: Pre tých, čo milujú Pokémonov tu máme pripravenú špeciálnu kolekciu na rok 2023 tejto japonskej hry Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Regieleki V Box. V balení deti objavia promo kartu Regielek V a Regidrago V, jumbo kartu Regielek V, kartu do online hry a 4× Booster Pokémon TCG Crown Zenith. Kartová hra Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Regieleki V Box zabaví dvoch hráčov na dobu 20 minút. Kľúčové vlastnosti kartovej hry Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Regieleki V BoxKartová hra Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Regieleki V Box je špeciálna kolekcia pre rok 2023Obsahuje promo kartu Regielek V a Regidrago V, jumbo kartu Regielek V aj kartu do online hry Súčasťou sú aj 4 Booster balíčky Pokémon TCG Crown ZenithKaždý Booster balíček obsahuje 10 náhodných karietPokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Regieleki V Box je hra pre dvoch hráčov na 20 minút V edícii Pokémonov nájdete nové aj legendárne hviezdySamostatné Booster balíčky slúžia ako doplnkový balíček do kartovej hry Pokémon. Deti si rozšíria svoju zbierku aj kartovú hru. V každom balíčku je 10 náhodných kariet, medzi ktorými sa môžu nachádzať aj silní Pokémoni VMAX a VSTAR. Medzi Pokémonov, ktoré tu môžete nájsť patria: Leafeon V, Charizard V, Simisear V, Kyogre V, Glaceón V, Rotom V, Zeraora V, Mew V, Hattrene V, Zacian V, Zamazenta V, Rayquaza V, Duraludon V, Eevee V, Regigigas V, Stoutland V, Greedent V, Zeraora VMAX, Hattrene VMAX, Rayquaza VMAX, Duraludon VMAX, Leafeon VSTAR, Simisear VSTAR, Rotom VSTAR, Zeraora VSTAR, Zacian VSTAR, Zamazenta VSTAR, Regigigas VSTAR, Radiant Charjabug, Radiant Charizard, Radiant Eternatus. Edícia Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Regieleki V Box obsahuje: 1× promo kartu Regieleki V1× Promo kartu Regidrago V1× Jumbo kartu Regieleki V4× Booster Pokémon TCG Crown Zenith1× kartu do online hry

Produkt Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Regieleki V Box patrí do skupiny produktov Spoločenské hry, patrí pod značku Pokémon company, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kartové hry, patrí pod značku Pokémon company v ponuke e-shopu Alza.sk.

Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Regieleki V Box - parametre produktu

Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Regieleki V Box - história ceny a dostupnosti

Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Regieleki V Box - ďalšie zaujímavé produkty

Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Regieleki V Box - ako nakúpiť najvýhodnejšie?