Pokémon TCG: Hidden Potential Tin – Gallade V

Pokémon TCG: Hidden Potential Tin – Gallade V

Pokémon TCG: Hidden Potential Tin – Gallade V

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pokémon TCG: Hidden Potential Tin – Gallade V - popis produktu

Pokémon karty Pokémon TCG: Hidden Potential Tin – Gallade V: Pokémon TCG: Hidden Potential Tin - Gallade V je karetní hra pro všechny milovníky japonské kultovní hry Pokémon. Ve stylovém balení v podobě plechové krabičky s motivem Pokémona Gallade na děti čeká spousta herního materiálu: speciální foilová Promo karta s motivem Pokémona Gallade V, 4 posilovací balíčky Pokémon TCG a karta s kódem pro Pokémon TCG Live. Balení je vhodné k rozšíření stávající sbírky a k aktivnímu hraní. Speciální edice Hidden Potential Tin tvoří celkem 3 barevné plechovky. Vybírat můžete z motivů Rotom V, Gallade V a Giratina V. Karetní hra pro 2 hráče od šesti let trvá nejméně 20 minut. Klíčové vlastnosti karetní kolekce Pokémon TCG: Hidden Potential Tin - Gallade VSpeciální produkt karetní hry Pokémon v podobě stylové plechové krabičky s motivem Pokémona Gallade VEdice Pokémon Hidden Potential Tin přináší trojici barevných plechovek s motivy Rotom V, Gallade V a Giratina VBalení obsahuje spoustu herního materiáluPokémon TCG: Hidden Potential Tin - Gallade V je minimálně na 20 minut hraníUdělá radost holkám i klukům od šesti letKaždé balení karetní hry Pokémon TCG obsahuje kód pro online hru Pokémon Trading Card GameUltimátní balení pro hard-core sběratele i začínající nadšenceV balení najdete boostery a foilovou kartuPlechová krabička Pokémon TCG: Hidden Potential Tin - Gallade V je skvělá jako dárekObsah balení:foilová promo karta Gallade V4 Pokémon boosterypřístupový kód pro Pokémon TCG Live

Tento produkt sa nachádza v kategórii Spoločenské hry, patrí pod značku Pokémon company, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt Pokémon TCG: Hidden Potential Tin – Gallade V je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kartové hry, patrí pod značku Pokémon company v ponuke e-shopu Alza.sk.

Pokémon TCG: Hidden Potential Tin – Gallade V - parametre produktu

Pokémon TCG: Hidden Potential Tin – Gallade V - história ceny a dostupnosti

Pokémon TCG: Hidden Potential Tin – Gallade V - ďalšie zaujímavé produkty

Pokémon TCG: Hidden Potential Tin – Gallade V - ako nakúpiť najvýhodnejšie?