Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Mini Tin – Yamper

Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Mini Tin – Yamper

Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Mini Tin – Yamper

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Mini Tin – Yamper - popis produktu

Pokémon karty Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Mini Tin – Yamper:Fanúšikovia Pokémonov určite ocenia kartovú hru Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Mini Tin – Yamper, ktorá je navyše balená v krásnej plechovej škatuľke. Urobí radosť ako darček každému zberateľovi Pokémonov. Nielen, že si rozšírite svoju zbierku, ale získate aj špeciálnu mini škatuľku na uchovávanie svojich pokladov. Plechové škatuľky sú vyrábané v 5-rôznych motívoch.Nazbierajte ich všetky. Všetko sa točí okolo trénerov regiónu Galar a ich Pokémonov: Leon a Charizard, Marnie a Morpeko, Sonia a Yamper, Bede a Hatenna, Hop a Wooloo.Kľúčové vlastnosti kartovej hry Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Mini Tin – YamperKartová hra Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Mini Tin – Yamper poteší milovníkov pokémonovDodáva sa v nápaditej plechovej škatuľkeŠkatuľky sa vyrábajú v 5-rôznych motívochVšetko sa točí okolo trénerov regiónu Galar a ich PokémonovBalenie obsahuje:   2× booster balíček s 10-náhodnými kartami (edícia Crown Zenith)  Arch samolepiek  Plechovú škatuľku

Produkt Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Mini Tin – Yamper je možné nájsť medzi produktmi v skupine Spoločenské hry, patrí pod značku Pokémon company, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kartové hry, patrí pod značku Pokémon company v ponuke e-shopu Alza.sk.

Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Mini Tin – Yamper - parametre produktu

Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Mini Tin – Yamper - história ceny a dostupnosti

Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Mini Tin – Yamper - ďalšie zaujímavé produkty

Pokémon TCG: SWSH12.5 Crown Zenith – Mini Tin – Yamper - ako nakúpiť najvýhodnejšie?