Pokémon TCG: Battle Box – Deoxys VMAX & VSTAR

Pokémon TCG: Battle Box – Deoxys VMAX & VSTAR

Pokémon TCG: Battle Box – Deoxys VMAX & VSTAR

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pokémon TCG: Battle Box – Deoxys VMAX & VSTAR - popis produktu

Pokémon karty Pokémon TCG: Battle Box – Deoxys VMAX & VSTAR:Pokémoni prichádzajú. Zvoľte si svojho pokémona, ktorý bude stáť po vašom boku. Pokémon TCG: Battle Box – Deoxys VMAX & VSTAR predstavuje trio mocných pokémonov, ktorých posunie váš kartový balíček na novú úroveň.  Tento bojový box obsahuje úžasnú nadrozmernú kartu s pokémonom VSTAR, ďalej posilňovacie balíčky, sprievodcu stratégií a žetón VSTAR na bitku.Kľúčové vlastnosti kartovej hry Pokémon TCG: Battle Box – Deoxys VMAX & VSTARKartová hra Pokémon TCG: Battle Box – Deoxys VMAX & VSTAR predstavuje nových pokémonovPovznesie váš balíček kariet na novú úroveňObsahuje obsahuje úžasnú kartu s pokémonom VSTAR, posilňovacie balíčky, sprievodcu stratégií a žetón VSTARPokémon DeoxysNechajte vyvinúť Pokémona  Deoxys V a využite jeho vysoké HP Deoxys VMAX v obrannej forme alebo zničujúce VSTAR Power of Deoxys VSTAR v útočnej forme. Pokémon Deoxys VSTAR prináša svoj útok Psychic Javelin,  ktorým zasiahnete svojho súpera za 190 + 60 poškodení. Pokiaľ svoj útok dobre načasujete, spôsobíte ničivé poškodenie s jeho mocnou Star Force VSTAR Power.Pokémon TCG: Deoxys VMAX & VSTAR Battle Box obsahuje:  Fóliovú promo kartu s Deoxys V Promo kartu z leptanej fólie s Deoxys VMAX Promo kartu z leptanej fólie s Deoxys VSTAR Nadrozmernú leptanú fóliu s Deoxys VSTAR 4 -osilňovacie balíčky Pokémon TCG Sprievodcu stratégiií na použitie týchto kariet na vylepšenie balíčka akrylový popisovač VSTARKódovanú kartu použiteľnú buď v Pokémon TCG Online alebo Pokémon TCG Live

Tento produkt sa nachádza v kategórii Spoločenské hry, patrí pod značku Pokémon company.

Produkt Pokémon TCG: Battle Box – Deoxys VMAX & VSTAR je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kartové hry, patrí pod značku Pokémon company.

Pokémon TCG: Battle Box – Deoxys VMAX & VSTAR - parametre produktu

Pokémon TCG: Battle Box – Deoxys VMAX & VSTAR - história ceny a dostupnosti

Pokémon TCG: Battle Box – Deoxys VMAX & VSTAR - ďalšie zaujímavé produkty

Pokémon TCG: Battle Box – Deoxys VMAX & VSTAR - ako nakúpiť najvýhodnejšie?