POC Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - THERMAL CARGO - čierna

POC Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - THERMAL CARGO - čierna

POC Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - THERMAL CARGO - čierna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 274,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

POC Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - THERMAL CARGO - čierna - popis produktu

Teplákové nohavice Thermal Cargo Tights sú ideálne na dlhé zimné jazdenie a kombinujú extra teplo s možnosťou nosiť dôležité zásoby, aby ste si udržali dobrú náladu pri klesajúcich teplotách.Tričká po celej dĺžke sú vyrobené zo silnejšieho materiálu s membránou chrániacou pred nepriaznivým počasím a s počesanou vnútornou stranou, čo vám zaručí teplo a sucho aj v tých najhorších podmienkach.Optimalizované pre teplo bez prehrievania, ochranná membrána je len na prednej strane a okolo sedadla, aby sa maximalizovala priedušnosť a zároveň sa zabránilo prechladnutiu.Veľká reflexná zóna na ľavej nohavici zaručuje, že vás ostatní účastníci cestnej premávky ľahšie spozorujú pri slabom osvetlení. ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, POHLAVIE: pánske

Tento produkt nájdete v skupine Nohavice na traky, patrí pod značku POC, veľkosť odpovedá označeniu L, M, S, XL, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Produkt POC Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - THERMAL CARGO - čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti L, M, S, XL, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

POC Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - THERMAL CARGO - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Tepláky, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaPOC
VeľkosťL, M, S, XL
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

POC Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - THERMAL CARGO - čierna - história ceny a dostupnosti

POC Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - THERMAL CARGO - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

POC Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - THERMAL CARGO - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?