SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - SUPERGIARA - zelená

SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - SUPERGIARA - zelená

SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - SUPERGIARA - zelená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - SUPERGIARA - zelená - popis produktu

Zimné, cyklistické nohavice s trakmi SuperGiara Thermal poskytujú počas jazdenia po nespevnenom teréne maximálny komfort. Sú vyhotovené zo zateplených materiálov, ktoré majú v jednotlivých častiach nohavíc rôznu hrúbku. Nohavice navyše obsahujú sieťované vrecká na energetický gély alebo iné drobnosti. Vlastnosti cyklo nohavíc  hrejivé, elastické materiály priedušné traky špeciálna DMS cyklo vložka 1 bočné a 2 zadné vrecká na drobnosti teplotný rozsah: 5°C a viac DMS cyklo vložka Cyklistická vložka špeciálne navrhnutá na jazdenie vo vzpriamenej polohe na nespevnených cestách. Vyznačuje sa kvalitnou penou s otvorenou štruktúrou, ktorá má v jednotlivých častiach rôznu hrúbku. Taktiež má nižšiu hmotnosť a je kratšia ako ostatné vložky od Sportfulu.  Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov.  VYUŽITIE: cykloturistika, mestská cyklistika, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, POHLAVIE: pánske

Tento produkt sa nachádza v kategórii Nohavice na traky, patrí pod značku Sportful, veľkosť odpovedá označeniu L, farebné prevedenie je zelená, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Produkt SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - SUPERGIARA - zelená je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti L, farebný variant je zelená, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - SUPERGIARA - zelená - parametre produktu

Farbazelená
Veľkosťzelená
Určeniemale
KategóriaNohavice, Zelenina, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaSportful
VeľkosťL
Farbazelená
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - SUPERGIARA - zelená - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - SUPERGIARA - zelená - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - SUPERGIARA - zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?