POC Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - MOTION RAIN - čierna

POC Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - MOTION RAIN - čierna

POC Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - MOTION RAIN - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

POC Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - MOTION RAIN - čierna - popis produktu

Univerzálna, odolná ochrana proti dažďu na dochádzanie do mesta, alebo na výlety. Dlhé zipsy na spodnej časti nohavíc uľahčujú obliekanie nohavíc cez obuv. Či už jazdíte po meste, alebo vyrážate na traily, nohavice do dažďa Motion sú prirodzenou voľbou pre všestrannosť a ochranu pred nepriaznivým počasím. nohavice do dažďa sú skonštruované z 3-vrstvového nepremokavého nylonu s Ripstopom a vybavené úpravou DWR bez obsahu fluorokarbónu, poskytujú odolnosť, pohodlie a voľnosť pohybu pre rôzne štýly jazdy. Funkčné prvky vrátane dlhých zipsov na nohaviciach siahajúcich až po kolená uľahčujú obliekanie nohavíc cez topánky. Nemusíte sa obávať, že vám počas dlhej jazdy vypadnú z vrecka drobné cennosti, pretože zipsy všetko udržia v bezpečí. Vďaka ľahko použiteľným suchým zipsom na páse je ľahké nastaviť pás podľa požiadaviek a potrieb jazdca. BENEFIT: nastaviteľný obvod pásu, VLASTNOSTI: oderuodolné, odolné, komfortné, VYUŽITIE: MTB, PREVEDENIE: 2x bočné vrecko na zips, reflexné prvky, zadné vrecko, zadné vrecko na zips, s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: dlhé nohavice, MATERIÁL: Ripstop, DWR, Nylon, POHLAVIE: pánske

Tento produkt nájdete v skupine Nohavice na traky, patrí pod značku POC, veľkosť odpovedá označeniu S, XS, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Produkt POC Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - MOTION RAIN - čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické nohavice, je v ponuke značky POC, je vyrobený vo veľkosti S, XS, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

POC Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - MOTION RAIN - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaPOC
VeľkosťS, XS
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

POC Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - MOTION RAIN - čierna - história ceny a dostupnosti

POC Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - MOTION RAIN - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

POC Cyklistické nohavice dlhé bez trakov - MOTION RAIN - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?