SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - FIANDRE NO RAIN - čierna #9344077

SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - FIANDRE NO RAIN - čierna #9344077

SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - FIANDRE NO RAIN - čierna #9344077

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - FIANDRE NO RAIN - čierna - popis produktu

Cyklistické nohavice s trakmi Fiandre Team sú ideálne do chladného, daždivého počasia. Vďaka použitému materiálu NoRain Thermal s vodoodpudivou nanotechnologickou úpravou je zaručená izolácia voči chladu, vetru a dažďu. V hornej časti sa nachádzajú pevné, priedušné traky, ktoré počas jazdenia v teplejších podmienkach zabraňujú prehrievaniu. Neoddeliteľnou súčasťou je kvalitná, pohodlná vložka a reflexné pásiky. Vlastnosti cyklo nohavíc NoRain Thermal materiál s flísovým vnútrom a vodoodpudivou, povrchovou úpravou minimum stehov zvyšuje odolnosť voči vode sieťované traky Bodyfit Pro cyklo vložka Camlock zipsy na členkoch pre jednoduchšie obliekanie reflexné pásiky teplotný rozsah: 5°C a viac Bodyfit Pro vložka Vyvinutá v spolupráci s profesionálnymi cyklistami pre pohodlné sedenie počas dlhých výjazdov. Rozličná hrúbka polstrovania sa nachádza presne v tých miestach, kde je to najviac potrebné. Anatomický tvar a bezšvová konštrukcia eliminujú trenie a odieranie. Najkomfortnejšia cyklovložka určená na dlhé vzdialenosti od Sportfulu. NoRain Thermal materiál Hrejivá, pružná a priedušná tkanina ThermoDrytex Plus, ktorá je pomocou nanotechnológie upravená tak, aby čo najrýchlejšie odvádzala vodu z povrchu a zabraňovala jej nasiakovaniu. Sportful Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka aj cyklistický tím Bora-hansgrohe. VYUŽITIE: cykloturistika, mestská cyklistika, cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jeseň, zima, MATERIÁL: NoRain Thermal, POHLAVIE: pánske

Produkt SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - FIANDRE NO RAIN - čierna #9344077 patrí do skupiny produktov Nohavice na traky, patrí pod značku Sportful, veľkosť odpovedá označeniu M, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Sportful, je vyrobený vo veľkosti M, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - FIANDRE NO RAIN - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaSportful
VeľkosťM
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - FIANDRE NO RAIN - čierna - história ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - FIANDRE NO RAIN - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické nohavice dlhé s trakmi - FIANDRE NO RAIN - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?