Pirátska loď - súprava do piesku

Pirátska loď - súprava do piesku

Pirátska loď - súprava do piesku

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pirátska loď - súprava do piesku - popis produktu

Pirátska loď je hračka, ktorá poskytne veľa zábavy na pláži, na pieskovisku alebo pri kúpaní vo vani. Jednotlivé prvky sady majú veselé farby, ktoré upútajú pozornosť dieťaťa a povzbudzujú k hraniu. Piesková súprava môže byť použitá mnohými spôsobmi. Obmedzením je iba predstavivosť detí. V zábavnej a kreatívnej hre môže dieťa plachtiť pomocou plachty na rotujúcom stožiari, strielať z mobilného kanónu a pomocou formičiek vytvárať rôzne formy z piesku. Súčasťou súpravy sú aj dve lopatky, hrable, sitko a konvička. Pirátska loď môže byť umiestnená na zemi pomocou troch nožkách zatlačených do trupu lode alebo ako hračka plávajúca na vode.Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Súprava obsahuje:loď s plachtou a delom formička -kotvalopatky 2hrablesitko konvičkafigúrka piráta3 nôžky

Produkt Pirátska loď - súprava do piesku patrí do skupiny produktov Hračky do vane, nájdete ho u predajcu Najlepsiehracky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Hračky do piesku, v ponuke predajcu Najlepsiehracky.sk.

Pirátska loď - súprava do piesku - parametre produktu

Pirátska loď - súprava do piesku - história ceny a dostupnosti

Pirátska loď - súprava do piesku - ďalšie zaujímavé produkty

Pirátska loď - súprava do piesku - ako nakúpiť najvýhodnejšie?