Pánske topánky na cross-training 4F x Robert Lewandowski #7951159

Pánske topánky na cross-training 4F x Robert Lewandowski #7951159

Pánske topánky na cross-training 4F x Robert Lewandowski #7951159

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 69,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske topánky na cross-training 4F x Robert Lewandowski - popis produktu

4F x ROBERT LEWANDOWSKI CROSS-TRAINING SHOES   Zoznámte sa s najpokročilejšou obuvou 4F, ktorá je navrhnutá tak, aby spĺňala požiadavky intenzívneho funkčného a silového tréningu. Funkčný tréning si vyžaduje obuv, ktorá prilieha k chodidlu, je stabilná a poskytuje bezpečný kontakt chodidla so zemou. Odpoveďou je obuv so šesťdielnou podrážkou, ktorá poskytuje rovnováhu medzi dynamickým tlmením otrasov a bezpečnou stabilitou a podporuje vás počas tréningu. Bočné polovystužené krídla na zvršku, TPU platnička a široká gumová podrážka zvyšujú stabilitu pri silových cvičeniach - drepy, nadhod a trh, či už s činkami alebo kettlebellmi. Podrážka z peny EVA absorbuje a uvoľňuje energiu pri dynamickejších pohyboch, ako je skákanie na debnu alebo práca na švihadle, čím zvyšuje váš odraz a ľahkosť. Elastický zvršok Change_Knit a ploché šnúrky zaisťujú dokonalé prispôsobenie, zatiaľ čo viacsmerový dezén poskytuje priľnavosť k zemi a mimoriadnu stabilitu.   VLASTNOSTI: drop (pokles): 6 mm, odolný, vystužený zvršok Change_Knit je vyrobený z recyklovaného polyesteru (29 %) a preto zaručuje pohodlie a komfort, spevnený jazyk poskytuje dodatočnú oporu a počas cvičenia sa nehýbe, tvarovaná stielka Ortholite HybridPlus je v 50 % vyrobená z recyklovaných materiálov (43 % polyuretánu a 7 % gumy) a preto poskytuje dlhotrvajúce pohodlie a priliehavosť, mäkká podstielka z EVA materiálu zlepšuje komfort, ľahko polstrované bočné krídla poskytujú stabilitu počas silového tréningu a zabraňujú skĺznutiu chodidla, nízkoprofilová medzipodrážka z elastickej peny EVA zaručuje vrátenie energie a dynamické tlmenie otrasov, a pritom zachováva dobrý kontakt so zemou, platnička z TPU materiálu medzi medzipodrážkou a podrážkou zvyšuje pevnosť a stabilitu podrážky, široká gumová vonkajšia podrážka s viacsmerovým dezénom zabezpečuje priľnavosť k povrchu a stabilitu, logá 4F a RL9 na zvršku a malé logo 4F na spodnej časti podrážky.

Produkt Pánske topánky na cross-training 4F x Robert Lewandowski #7951159 patrí do skupiny produktov Športová obuv od značky 4F, vo farebnej verzii béžová, béžový, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je určený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske topánky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je béžová, béžový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske topánky na cross-training 4F x Robert Lewandowski - parametre produktu

Farbabéžová
Určeniemale
KategóriaTopánky, Športová obuv, Pánske topánky
Značka4F
Farbabéžová, béžový
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske topánky na cross-training 4F x Robert Lewandowski - história ceny a dostupnosti

Pánske topánky na cross-training 4F x Robert Lewandowski - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske topánky na cross-training 4F x Robert Lewandowski - ako nakúpiť najvýhodnejšie?