Pánske športové topánky MRK III - čierne

Pánske športové topánky MRK III - čierne

Pánske športové topánky MRK III - čierne

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske športové topánky MRK III - čierne - popis produktu

MRK III je pánska tréningová obuv vytvorená pre ľudí, ktorí oceňujú stabilitu a podporu počas intenzívneho tréningu. Nízky zvršok poskytuje stabilitu členku a zvyšuje kontrolu pohybu počas rôznych aktivít. Zvršok topánky je vyrobený z kvalitnej 3D sieťoviny, ktorá poskytuje vynikajúcu ventiláciu a ľahkosť. Spoľahlivé výstuhy z TPU materiálu poskytujú dodatočnú podporu. Stielka HI-POLY bola starostlivo tvarovaná, aby sa zabezpečilo optimálne prispôsobenie a pohodlie počas tréningu. Okrem toho mäkká tvarovaná stielka HI-POLY poskytuje mäkké odpruženie pod nohami. Medzipodrážka je vyrobená z kompresne tvarovanej peny CM-EVA, ktorá poskytuje vynikajúcu stabilitu pri každom kroku a absorbuje nárazy, čím znižuje únavu chodidla. Pánska tréningová obuv MRK III má tiež priľnavú a odolnú gumovú podrážku, ktorá poskytuje vynikajúcu priľnavosť na rôznych povrchoch, aby ste sa mohli sústrediť na tréning. Vďaka pevnej konštrukcii a technologickým inováciám je obuv MRK III ideálnou voľbou pre tých, ktorí potrebujú stabilitu a podporu počas intenzívneho tréningu bez toho, aby museli robiť kompromisy v oblasti pohodlia a výkonu. Pánske športové topánky MRK III - VLASTNOSTI: zvršok s nízkym profilom zvršok je vyrobený z 3D sieťoviny s výstuhami z TPU prináša priedušnosť a ľahkosť tvarovaná stielka HI-POLY poskytuje mäkké odpruženie pod nohami kompresne tvarovaná CM-EVA medzipodrážka zaručuje stabilitu pri každom kroku, priľnavá a odolná gumová podrážka

Produkt Pánske športové topánky MRK III - čierne patrí do skupiny produktov Športová obuv od značky 4F, vo farebnej verzii černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske topánky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske športové topánky MRK III - čierne - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaTopánky, Športová obuv, Pánske topánky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske športové topánky MRK III - čierne - história ceny a dostupnosti

Pánske športové topánky MRK III - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske športové topánky MRK III - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?