Pánske športové topánky MRK II - čierne

Pánske športové topánky MRK II - čierne

Pánske športové topánky MRK II - čierne

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske športové topánky MRK II - čierne - popis produktu

Vďaka klasickému dizajnu a pohodlnej konštrukcii môžete používať nové MRK II topánky na ľahký tréning aj na každodenné nosenie. Vybavili sme ich mäkkou kompresne tvarovanou medzipodrážkou CM-EVA. Predná časť zvršku je vyrobená z veľmi priedušnej a zároveň odolnej technickej sieťoviny. Vystuženie päty prináša stabilizáciu chodidiel. Gumový dezén poskytuje priľnavosť vo viacerých smeroch. Pánske športové topánky MRK II - VLASTNOSTI: ľahká konštrukcia zvršok s nízkym profilom mäkká tvarovaná stielka z PU materiálu tvarovaná päta stabilizuje chodidlo počas pohybu mäkká podstielka zaisťuje pohodlie priedušný a odolný zvršok vyrobený zo sieťoviny Engineered Mesh kompresne tvarovaná medzipodrážka s odolnou penou CM EVA gumový dezén v oblasti špičky a päty pre dobrú priľnavosť a zvýšenú odolnosť proti opotrebovaniu

Produkt Pánske športové topánky MRK II - čierne je možné nájsť medzi produktmi v skupine Športová obuv od značky 4F, vo farebnej verzii černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske topánky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske športové topánky MRK II - čierne - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaTopánky, Športová obuv, Pánske topánky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske športové topánky MRK II - čierne - história ceny a dostupnosti

Pánske športové topánky MRK II - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske športové topánky MRK II - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?