Pánske športové topánky MRK #7996393

Pánske športové topánky MRK #7996393

Pánske športové topánky MRK #7996393

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 42,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske športové topánky MRK - popis produktu

Nová verzia pánskeho modelu multišportových topánok MRK II. Vďaka klasickému dizajnu a pohodlnej konštrukcii môžete používať nové MRK topánky na ľahký tréning aj na každodenné nosenie. Vybavili sme ich mäkkou kompresne tvarovanou medzipodrážkou CM-EVA. Predná časť zvršku je vyrobená z veľmi priedušnej a zároveň odolnej technickej sieťoviny. Vystuženie päty prináša stabilizáciu chodidiel. Gumový dezén poskytuje priľnavosť vo viacerých smeroch.   Pánske športové topánky MRK - VLASTNOSTI: drop (pokles): 10 mm, ľahká konštrukcia, zvršok z nízkym profilom, mäkká stielka z tvarovaného PU materiálu, tvarovaná päta zaručuje lepšiu stabilizáciu chodidla počas pohybu, mäkká podstielka zlepšuje komfort, vzdušný, trvácny zvršok vyrobený zo sieťoviny Engineered Mesh, kompresne tvarovaná medzipodrážka z odolnej peny CM-EVA, gumový dezén v oblasti špičky a päty pre dobrú priľnavosť a zvýšenú odolnosť proti oderu.

Produkt Pánske športové topánky MRK #7996393 patrí do skupiny produktov Športová obuv od značky 4F, vo farebnej verzii šedá, šedý a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske topánky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je šedá, šedý a je prispôsobený male.

Pánske športové topánky MRK - parametre produktu

Farbašedý
Určeniemale
KategóriaTopánky, Športová obuv, Pánske topánky
Značka4F
Farbašedá, šedý
Určeniemale

Pánske športové topánky MRK - história ceny a dostupnosti

Pánske športové topánky MRK - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske športové topánky MRK - ako nakúpiť najvýhodnejšie?