Pánska prešívaná zatepľovacia bunda #7950087

Pánska prešívaná zatepľovacia bunda #7950087

Pánska prešívaná zatepľovacia bunda #7950087

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 49,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska prešívaná zatepľovacia bunda - popis produktu

Pánska prešívaná zatepľovacia bunda. Syntetická výplň, zaručuje optimálne tepelné pohodlie počas teplejších dní v prechodnom období. Hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu znižuje absorpciu vlhkosti. Ako prať páperovú bundu?   Pánska prešívaná zatepľovacia bunda - VLASTNOSTI: integrovaná kapucňa s bočnou sťahovacou šnúrkou, stojačik zaručuje dodatočnú ochranu pred vetrom, spodná časť nastaviteľná pomocou elastickej šnúrky s brzdičkami, 2 bočné vrecká zapínané na zips, otvorené vnútorné vrecko, hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti, široké prešívanie so syntetickou výplňou poskytuje tepelný komfort počas teplejších dní v prechodnom období, hlavný zips prekrytý vnútornou vetruodolnou légou, horné zakončenie zipsu prekryté látkou na ochranu brady.

Produkt Pánska prešívaná zatepľovacia bunda #7950087 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske bundy, vyrába ho značka 4F, farebná verzia je béžová, béžový, v ponuke predajcu 4Fstore.sk a je určený male.

Tento produkt nájdete v skupine Zimné bundy, patrí pod značku 4F, farebná verzia je béžová, béžový v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánska prešívaná zatepľovacia bunda - parametre produktu

Farbabéžová
Určeniemale
KategóriaBundy, Pánske bundy, Zimné bundy
Značka4F
Farbabéžová, béžový
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánska prešívaná zatepľovacia bunda - história ceny a dostupnosti

Pánska prešívaná zatepľovacia bunda - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska prešívaná zatepľovacia bunda - ako nakúpiť najvýhodnejšie?