Pánska ľadvinka hnedá - Enrico Benetti Quatru

Pánska ľadvinka hnedá - Enrico Benetti Quatru

Pánska ľadvinka hnedá - Enrico Benetti Quatru

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 30 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska ľadvinka hnedá - Enrico Benetti Quatru - popis produktu

E nrico Benetti. Tento hnedý jednoduchý model má moderný vzhľad. Syntetická taška cez plece alebo okolo pása vám ponúkne tri vrecká na zips. Popruh je z polyesteru a má plastovú sponu. Uložíte si sem klasické potrebné potreby ako je telefón, peňaženka a kľúče. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: tmavostrieborné Rozmery: 31 x 15 x 9,5 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Výška ucha: - Dĺžka popruhu: max. 114 cm (+/- 3 cm) Kód tovaru: 54656

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske tašky, patrí značke Enrico Benetti, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska ľadvinka hnedá - Enrico Benetti Quatru je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky cez plece, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske ľadvinky, patrí pod značku Enrico Benetti, v ponuke predajcu Kabea.sk a je vhodný male.

Pánska ľadvinka hnedá - Enrico Benetti Quatru - parametre produktu

Pánska ľadvinka hnedá - Enrico Benetti Quatru - história ceny a dostupnosti

Pánska ľadvinka hnedá - Enrico Benetti Quatru - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska ľadvinka hnedá - Enrico Benetti Quatru - ako nakúpiť najvýhodnejšie?