Pánska kožená svetlohnedá peňaženka so zápinkou - Delami Lunivers

Pánska kožená svetlohnedá peňaženka so zápinkou - Delami Lunivers

Pánska kožená svetlohnedá peňaženka so zápinkou - Delami Lunivers

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 19 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená svetlohnedá peňaženka so zápinkou - Delami Lunivers - popis produktu

Kožená svetlohnedá peňaženka Delami Lunivers poteší každého muža. Je z hovedzej kože a obsahuje všetky potrebné priehradky. Urobte si radosť týmto elegantným kúskom. Otvára sa klasickým cvočkom, vnútorné priestory ponúkajú kapsičku s cvočkom na mince, dve veľké sieťované voľné priehradky na doklady, zbytok priehradok na kreditné karty a vizitky. Pre papierové bankovky je tu jedna priehradka. Bonusom je však dlhé vrecko so zipsom. Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 10 x 12,5 x 2,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: -  Kód tovaru: CHA-GL03130

Produkt Pánska kožená svetlohnedá peňaženka so zápinkou - Delami Lunivers patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske peňaženky, patrí značke Delami, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska kožená svetlohnedá peňaženka so zápinkou - Delami Lunivers je možné nájsť medzi produktmi v skupine Malé peňaženky, patrí pod značku Delami, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Pánska kožená svetlohnedá peňaženka so zápinkou - Delami Lunivers - parametre produktu

Pánska kožená svetlohnedá peňaženka so zápinkou - Delami Lunivers - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená svetlohnedá peňaženka so zápinkou - Delami Lunivers - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená svetlohnedá peňaženka so zápinkou - Delami Lunivers - ako nakúpiť najvýhodnejšie?