Kožená elegantná svetlohnedá peňaženka pre mužov - Delami 1342CHA

Kožená elegantná svetlohnedá peňaženka pre mužov - Delami 1342CHA

Kožená elegantná svetlohnedá peňaženka pre mužov - Delami 1342CHA

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kožená elegantná svetlohnedá peňaženka pre mužov - Delami 1342CHA - popis produktu

Ďalším hitom medzi elegantnými peňaženkami v našom eshope je táto svetlohnedá peňaženka značky Delami. Je štýlovo spracovaná. Otvára sa klasickým cvočkom so silnejším pásom. Vnútorné bloky na doklady a kreditné karty sú voľné. Nechýba tu kapsička na drobné mince so zápinkou a dve priehradky na bankovky. Urobí tak radosť každému správnemu mužovi. Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 10,5 x 12,5 x 3 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: - Kód tovaru: CHA-GL03124

Produkt Kožená elegantná svetlohnedá peňaženka pre mužov - Delami 1342CHA patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Malé peňaženky, patrí pod značku Delami, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Produkt Kožená elegantná svetlohnedá peňaženka pre mužov - Delami 1342CHA je možné nájsť medzi produktmi v skupine Elegantné peňaženky, patrí pod značku Delami, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je navrhnutý male.

Kožená elegantná svetlohnedá peňaženka pre mužov - Delami 1342CHA - parametre produktu

Kožená elegantná svetlohnedá peňaženka pre mužov - Delami 1342CHA - história ceny a dostupnosti

Kožená elegantná svetlohnedá peňaženka pre mužov - Delami 1342CHA - ďalšie zaujímavé produkty

Kožená elegantná svetlohnedá peňaženka pre mužov - Delami 1342CHA - ako nakúpiť najvýhodnejšie?