Pánska kožená peňaženka čierno/modrá - Bellugio Eddie

Pánska kožená peňaženka čierno/modrá - Bellugio Eddie

Pánska kožená peňaženka čierno/modrá - Bellugio Eddie

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená peňaženka čierno/modrá - Bellugio Eddie - popis produktu

Pánska väčšia peňaženka na výšku s módnym farebným prešitím na každodenné použitie. Precízne spracovanie obľúbeného strihu peňaženky, získava osobitý nádych, ktorý sa naozaj vydaril. Výberová hovädzia koža dodáva modelu na kvalite. Vnútri nájdete dostatok priehradok na vaše platobné karty, doklady aj papierové peniaze. Nechýba vrecko na mince a uprostred malé zipsové vrecko. Na prednej strane logo značky. Peňaženka má RFID ochranu. Tento kúsok má zabudovanú fóliu proti čítaniu platobných kariet. Dodávame v darčekovej krabičke. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 9,5 x 12,5 x 2,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: ZM37R-034

Produkt Pánska kožená peňaženka čierno/modrá - Bellugio Eddie patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Bellugio v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske peňaženky, patrí značke Bellugio, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska kožená peňaženka čierno/modrá - Bellugio Eddie patrí do skupiny produktov Malé peňaženky, patrí pod značku Bellugio, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Pánska kožená peňaženka čierno/modrá - Bellugio Eddie - parametre produktu

Pánska kožená peňaženka čierno/modrá - Bellugio Eddie - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená peňaženka čierno/modrá - Bellugio Eddie - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená peňaženka čierno/modrá - Bellugio Eddie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?