Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Stendorff

Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Stendorff

Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Stendorff

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 24 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Stendorff - popis produktu

Pánska čierna kožená peňaženka, v prevedení na šírku, od značky Bellugio na každý deň. Jej priestor bude vyhovovať každému mužovi. Vnútri nájdete dostatok priehradok na vaše platobné karty, doklady aj papierové peniaze. Je tu aj vrecko na mince a uprostred malé zipsové vrecko. Na prednej strane nájdete malé kovové logo značky. Peňaženka má RFID ochranu, má zabudovanú fóliu proti čítaniu platobných kariet. Dodávame v darčekovej krabičke. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 11,5 x 9,5 x 2 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: ZM121R-033

Produkt Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Stendorff patrí do skupiny produktov Kožené peňaženky od značky Bellugio v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske peňaženky, patrí značke Bellugio, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Stendorff je možné nájsť medzi produktmi v skupine Malé peňaženky, patrí pod značku Bellugio, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Stendorff - parametre produktu

Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Stendorff - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Stendorff - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená peňaženka čierna - Bellugio Stendorff - ako nakúpiť najvýhodnejšie?